eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ya her türlü trojan destroyer ı kullandım kurtulamadım bu trojandan şöle kökten bi program söleyin format at demeyin hiç uğraşamam[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ooops donanıma açtım sanıodum yaw niye buraya yönlendi ki bu[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 23 Mayıs 2004 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Kilo almamanın en kolay yolu hiç yememektir. Rejim yapmak iş işten geçtikten sonra uygulanan yol olup gayet zordur :) Arada bir formalite gereği Ad-Aware'i çalıştırıryorum ama trojanlar bana uğramaz, dikkatli olmak lazım.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 eagle cım başlıkla ne alkası var içeriğin. bence sen başlığı yazıp içine ne yazcağını unutmuşsun :)... trojanse bi firewall cek zaten giremiyolar ozman :) virüsse norton var... ha download.com dan trojan cleaner diye arat...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 o program var olmuyor silmiyor bu arda tojanın adı: BackDoor.İnvisibleFTP[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Batilc, 23 Mayıs 2004 13:24 tarihinde demiş ki: eagle cım başlıkla ne alkası var içeriğin. bence sen başlığı yazıp içine ne yazcağını unutmuşsun :)... trojanse bi firewall cek zaten giremiyolar ozman :) virüsse norton var... ha download.com dan trojan cleaner diye arat... ya esprik olsun die öle yaptım trojan:truvalılar demek ya o bakımdan ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 23 Mayıs 2004 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spkenny Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 evet çok sinirdirler.bence truva filmide yasaklanmalı :).bu truva programlarını böyle filmler ateşliyor işte :).[signature][hline]Viva La Résistance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 troian dediğin:trojan deil mi? eğer deilse cahilliğime verin ;) siz çözüm önerin yeter ltf[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 yuhh!:-P cahilliğine veriyorum abi troian trojan ne alaka :) ya diyorum ya trojansa cek bi firewall zaten giremiyolar... ben 1.5 sene bilgisayarımda 2 tane trojanla yasadım:)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 rezil oldum çaktırma ;) ya firewall çektim de içerdekini dışarı atamıyorum[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 şimdi o programların asıl adı trojan horse, yani truvalılar diildi "truva atları" diğelim. :D birinçisi, bilgisayarında herhangi bir trojan yoksa, Zonealarm kur, bir program nete erişmek istediği zaman sana izin veriyimmi diye soruyor, izin vermessen program nete giremiyor. alakasız bi program nete ulaşayım mı diye sorduğunda hayır dersen trojanın nete erişimini yasaklarsın ki o artık trojan sayılmaz. bilgisayarında trojan varsa önce ctrl-alt-del den tespit ettiğin trojanın processes kısmından kapatırsın sonra virüs taraması yapıp silersin. veya ellle silersin.[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ya firewall ı nası cekıoz beceremeıdm hihihi =)[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Norton garantili siler sanırım onu ya da herhangibir virüs silme programı (onlar virüs programı silmez deme asıl bu programlar siliyor en iyi şekilde)[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 herşeyin bişiyi vardır. bi çözüm yolu bulursun takma kafana.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar