Böjeek Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ps3'm wireless yoluyla internete bağlanıyo ama bi türlü bilgisayarda göremiyorum nero media player 11 hepsinde denedim. varmı yardım edebilcek bi pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 o zaman yetkili bi arkadaş gerekli bi bölüme taşıyana kadar yardım edemez misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 simdi bojek sildim butun mesjlari sacma sen ne soruyosun tam bi solersen yardimci olmaya calisiyim ps3 un internete bagli blgisayarda nerde gormek istiyoun anamadim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 BonePART said: simdi bojek sildim butun mesjlari sacma sen ne soruyosun tam bi solersen yardimci olmaya calisiyim ps3 un internete bagli blgisayarda nerde gormek istiyoun anamadim ki teşekkür ederim inceliğiniz için. bilgisayarın herhangi bir yerinde görmek. yani ps3ten bilgisayara bağlanıp içindeki olan filmleri izlemek istiyorum. bunun için bi kaç siteye baktım nerodan ve media playerden bahsetmişler. dediklerini uyguladım paylaşıma acıp o kadar şeyi yapmama rağmen sorun ne ağda nede bilgisayarın başka bir yerinde ps3 ün bağlandığını görememem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 hmmmm ben hic denemedim ole bisi ama bi arastiriyim benim bildigim fat 32 formatli externallardan bisiler atilabiliyor ps3e ama bi arastirip doncem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 if you have a router and sufficient wiring to have both connected at the same time, you can use the search for media server (I think its called that) option and if you have sharing enabled in windows media player (I haven't tried any other software) it should connect and anything in the library should be available, but it will only play compatable formats everything else will read incompatable or something similar sole bisi buldum bi dene bakalim olmassa gene bakariz ben hic yapmadigimdan bilmiyorum acikcasi cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 hatta http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=psnetwork&thread.id=61911 bunuda bi sticky yapam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 fat32yi destekleyen harici belleklerdekileri görüyo. ama filmler genelde 2gbdan büyük olduğu için fat32 destekleyen belleklere atamıyorum. ntfsye cevirdiğimde isede harici belleği görmüyo. kısacası ps3e dışarında pek bi veri aktaramıyorum. cevabınızı bekliyorum. teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ama simdi bu senin istediginin tersi mi onu bilmiyorum tam okumadim sanirim bu bilgisayardan ps3 u izlemek icinde terside olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 medya servisçisi için arama seçeneğini kullanabilirsin benim yaptığımdan bahsediyo tamam işte media player11 de bu özellik var medyamı paylaştır dediğinizde bütün bağlı olan pclere izlenebilir ve dinlebilir uzantıları ağda paylaşıma acıyo. sorun tam o noktada kaynaklıyo ne media player nede nero bu özellikte pcye bağlanan 2.ci bi makineyi görmüyo (laptop filan görürmü bilmiyorum denemedim ama ps3ü görmüyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 yaw aksam bi deniyim ben evde denemeden bisi diyemiyorum cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Böjeek said: fat32yi destekleyen harici belleklerdekileri görüyo. ama filmler genelde 2gbdan büyük olduğu için fat32 destekleyen belleklere atamıyorum. ntfsye cevirdiğimde isede harici belleği görmüyo. kısacası ps3e dışarında pek bi veri aktaramıyorum. cevabınızı bekliyorum. teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinde. 16 gb fat32 usb bellek var bende. geldiğinde bu şekildeydi. her şeyi kopyalayıp yükleyebiliyorum ps3 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 hmm bende bi 40 gblık var onu hiç görmüyo. ntfs olduğu için galiba. içindede önemli bilgiler var silip fat32 ye cevirip denemedim ne desem yalan olur. ötekide 8gb belki alan kücük olduğu içinde filmlerde sorun veriyo olabilir. bu noktada bellekte sıkıntım var desem ama pcdeki sorunuda çözemedim. bi kaç yerde okudum adamlar ps3ünden bilgisayarlarına bağlanıp icindeki tüm destekleyen dosyaları görüp izlediklerini söylüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 red kawa mi ole bisiden soz ediyolar ya nedir hic baktin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 indirdimde o kadar cok şey yükledimki sorunu çözmek adına hata vermişti program cok durmadım üstünde. ama aklımda format atıp tekrar denemek var. birazda mantıklı düşününce acaba media player veya neronun izlediği yolu izliyosa gene bilgisayar ps3ün bağlandığını görmeyince bu programda paylaştıramıcak dosyaları gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bende windows media player'ın paylaşım özelliği ile görüyor, özel birşey yapmadım. tools->options->library den sharing ayarlarına girip allow demen yeterli olmalı yanlış hatırlamıyorsam. fat32 için uzun bi çözüm yazmıştım daha önce, bulursam onu da koyarım. edit: hatta buyur şurda http://forum.paticik.com/read.php?37,2977277,3767018#msg-3767018 umarım yardımcı olur edit2: bak en olmadı orda en altta hfs ile ilgili olanı yazmışım, onu uygula, kesin çözüm (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bazı belleklerde fat32 de görmüyor fat lamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 fat32 sorununu çözdümde pcde ps3 ü görememem hala devam ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bu arada cok sağol ilgin için diğer sayfadaki anlatımında baya işime yarıcak dosya görme konusunda deniyorum şimdi gerekli bi kaç programı indirdikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar