Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps3 sorunsalı

Böjeek

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:
simdi bojek sildim butun mesjlari sacma
sen ne soruyosun tam bi solersen yardimci olmaya calisiyim
ps3 un internete bagli
blgisayarda nerde gormek istiyoun
anamadim ki

teşekkür ederim inceliğiniz için.
bilgisayarın herhangi bir yerinde görmek. yani ps3ten bilgisayara bağlanıp içindeki olan filmleri izlemek istiyorum.
bunun için bi kaç siteye baktım nerodan ve media playerden bahsetmişler. dediklerini uyguladım paylaşıma acıp o kadar şeyi yapmama rağmen sorun ne ağda nede bilgisayarın başka bir yerinde ps3 ün bağlandığını görememem :(
Sosyal ağlarda paylaş

if you have a router and sufficient wiring to have both connected at the same time, you can use the search for media server (I think its called that) option and if you have sharing enabled in windows media player (I haven't tried any other software) it should connect and anything in the library should be available, but it will only play compatable formats everything else will read incompatable or something similar

sole bisi buldum bi dene bakalim
olmassa gene bakariz
ben hic yapmadigimdan bilmiyorum acikcasi cunku
Sosyal ağlarda paylaş

fat32yi destekleyen harici belleklerdekileri görüyo.
ama filmler genelde 2gbdan büyük olduğu için fat32 destekleyen belleklere atamıyorum.
ntfsye cevirdiğimde isede harici belleği görmüyo.
kısacası ps3e dışarında pek bi veri aktaramıyorum.
cevabınızı bekliyorum. teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

medya servisçisi için arama seçeneğini kullanabilirsin
benim yaptığımdan bahsediyo

tamam işte media player11 de bu özellik var medyamı paylaştır dediğinizde bütün bağlı olan pclere izlenebilir ve dinlebilir uzantıları ağda paylaşıma acıyo. sorun tam o noktada kaynaklıyo ne media player nede nero bu özellikte pcye bağlanan 2.ci bi makineyi görmüyo

(laptop filan görürmü bilmiyorum denemedim ama ps3ü görmüyo)
Sosyal ağlarda paylaş

Böjeek said:
fat32yi destekleyen harici belleklerdekileri görüyo.
ama filmler genelde 2gbdan büyük olduğu için fat32 destekleyen belleklere atamıyorum.
ntfsye cevirdiğimde isede harici belleği görmüyo.
kısacası ps3e dışarında pek bi veri aktaramıyorum.
cevabınızı bekliyorum. teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinde.

16 gb fat32 usb bellek var bende. geldiğinde bu şekildeydi. her şeyi kopyalayıp yükleyebiliyorum ps3 e
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bende bi 40 gblık var onu hiç görmüyo. ntfs olduğu için galiba.
içindede önemli bilgiler var silip fat32 ye cevirip denemedim ne desem yalan olur.
ötekide 8gb belki alan kücük olduğu içinde filmlerde sorun veriyo olabilir.

bu noktada bellekte sıkıntım var desem ama pcdeki sorunuda çözemedim. bi kaç yerde okudum adamlar ps3ünden bilgisayarlarına bağlanıp icindeki tüm destekleyen dosyaları görüp izlediklerini söylüyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

indirdimde o kadar cok şey yükledimki sorunu çözmek adına hata vermişti program cok durmadım üstünde.
ama aklımda format atıp tekrar denemek var.

birazda mantıklı düşününce acaba media player veya neronun izlediği yolu izliyosa gene bilgisayar ps3ün bağlandığını görmeyince bu programda paylaştıramıcak dosyaları gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

bende windows media player'ın paylaşım özelliği ile görüyor, özel birşey yapmadım. tools->options->library den sharing ayarlarına girip allow demen yeterli olmalı yanlış hatırlamıyorsam. fat32 için uzun bi çözüm yazmıştım daha önce, bulursam onu da koyarım.

edit: hatta buyur şurda http://forum.paticik.com/read.php?37,2977277,3767018#msg-3767018

umarım yardımcı olur

edit2: bak en olmadı orda en altta hfs ile ilgili olanı yazmışım, onu uygula, kesin çözüm (:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...