elesso Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 adam golü engelledi elle kırmızı yemesi gerekiyomuydu
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 elesso said: adam golü engelledi elle kırmızı yemesi gerekiyomuydu Özür diledi ondan
inprc Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 volkan kazması yine yaktı. bu adamdaki ısrar neden. feneride milli takımıda yakıyor. bu arada hakem kıyak çekti üzülmezi atmadı
elesso Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 inprc said: volkan kazması yine yaktı. bu adamdaki ısrar neden. feneride milli takımıda yakıyor. bu arada hakem kıyak çekti üzülmezi atmadı unuttu olm, hatırlatmayın
naraso Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bu arada ramosa kart verirken 3 işareti bu üçüncü manasındaysa şunu soruyorum, 3 kere aynı faulü yapınca sarı kart mı görülüyor, ya da kartlık bir faül yapınca kart görmen için o faülden 3 kere yapman mı gerekiyor.
elesso Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 naraso said: bu arada ramosa kart verirken 3 işareti bu üçüncü manasındaysa şunu soruyorum, 3 kere aynı faulü yapınca sarı kart mı görülüyor, ya da kartlık bir faül yapınca kart görmen için o faülden 3 kere yapman mı gerekiyor. pes te bile uyarıyo bazen 3 kere
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 her seferinde uyariyorum hala taban kaldiriyon mallık yapma pis oyuncu manasına geliyor galiba.
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 naraso said: bu arada ramosa kart verirken 3 işareti bu üçüncü manasındaysa şunu soruyorum, 3 kere aynı faulü yapınca sarı kart mı görülüyor, ya da kartlık bir faül yapınca kart görmen için o faülden 3 kere yapman mı gerekiyor. win
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 volkan süper oynuyor halen laf atarsınız ya.
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ne kadar basarisiz bir tv yayinidir bu
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bi tane de yan toptan biz gol bulsak
Voys Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 batuhan kım ya? ulan turkiye milli takımı. dünyadaki bütün lisanslı türk futbolcuları alabılıosun kadrona. sen git nihat'ı çıkart, batuhan die birini koy
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ahaha adamlar yine atiyordu. tores homo galiba.
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 batuhan cok deneyimli tam boyle kilit maclar icin gerekli. *dedim simdi batu bi gol atsada yamulsam.
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ya bu terim napıo SABRİ NE SABRİ BEY NE YAPIYORSUNUZ
Öne çıkan mesajlar