Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sagopa ve eşi gözaltında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sagopa'yı seviyorum ve güveniyorum şahsen. öyle bi şeyin olcağına inanmıyorum.

e ne diyim yani, başlıkta yazılanlar hep "ben severim yapmaz" ile "hiç sevmiyorum tipi de kötü, kesin dövmüştür" gibi yorumlar ehe.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
Bu kim ya sagopa falan yunan ya da ermeni asıllı gazeteci ya da önemli biri falan mı diye girdim, hiç tanımıyodum, meğer rapçiymiş. Zaten gereksiz adammış tanımaya gerek yokmuş

Sagopa'yı tanımıyosun da gereksiz diye ezme çaban neden onu anlamadım? Adamı hiç araştırdın mı da gereksiz olduğu kanısına vardın yoksa yaptığı müzik ilgini mi çekmiyor? Ya da giyinişini mi beğenmedin? Tanımamakta ayrıca konuşulması gereken bir durum.
Mesaj tarihi:
rewendor benim "futbol" bölümüne açtığım bi başlıktada böyle enteresan enteresan,sert olma çabası güden bi yazı yazmıştı da,oda çok anlamsızdı,kusura bakma da hocam buda çok anlamsız.Rapci olunca gereksiz mi olunuyo ?
Mesaj tarihi:
|Joker| said:
Rewendor said:
Bu kim ya sagopa falan yunan ya da ermeni asıllı gazeteci ya da önemli biri falan mı diye girdim, hiç tanımıyodum, meğer rapçiymiş. Zaten gereksiz adammış tanımaya gerek yokmuş

Sagopa'yı tanımıyosun da gereksiz diye ezme çaban neden onu anlamadım? Adamı hiç araştırdın mı da gereksiz olduğu kanısına vardın yoksa yaptığı müzik ilgini mi çekmiyor? Ya da giyinişini mi beğenmedin? Tanımamakta ayrıca konuşulması gereken bir durum.

(tu) çok doğru söylüyosun
Mesaj tarihi:
bi kere birisinin gerekli mi gereksiz mi olduğunu yargılamak kimsenin haddi olmamalı bence,siz o tarz müziği veya o tarz müzik yapanları sevmiyosanız onlara gereksiz diyemezsiniz.bende metal sevmiyorum metalica'ya gereksiz demiyorum..

neticesinde doğru bi yaklaşım tarzı değil bence bu "gerekli,gerekisz" kavramları ...
Mesaj tarihi:
Valeron said:

neticesinde doğru bi yaklaşım tarzı değil bence bu "gerekli,gerekisz" kavramları ...

+1

gereksiz adamların gereksiz olduğunu belirtmenize gerek yok arkadaşlar.çok saçma yani. klavyenize yazık zaten.
Mesaj tarihi:
RayCharles said:
sagopa gibi cümleleri devrik yapıp araya farsça sözcükler serpiştirerek cool olmaya çalışmaktan iyidir bence ajdarın yaptığı, kendini biliyo adam en azından

Madem Türkçe'ye bu kadar önem veriyorsun ismin ne alaka o zaman? Türkçe bir şey seçseydin. Aynaya bakmadan insanları eleştirmeniz hakikaten güzelmiş. Çok "cool" mu oldun o isimle forumda yazı yazınca şimdi?
Mesaj tarihi:
Konuyla pek bi alakası yok ama, yazmak istedim :)

Önce bu oldu:

http://www.youtube.com/watch?v=PWQXDGg__f8

sonra cevap olarak bu yapıldı

http://www.youtube.com/watch?v=AW2fpqe0YvE

sonra Sagopa'dan cevap gelmedi, dava geldi :)

said:
apmış olduğu internet albümünde Müvekkil SAGOPA KAJMER’e karşı küfürlü sözler bulunan EKİNCAN ARSLAN’a (Sansar Salvo) karşı gerekli yasal işlemler başlatılmıştır.
Av. CEMAL DONAT

Sonra da bu oldu..

http://www.youtube.com/watch?v=yJLg_w0iCFs
Mesaj tarihi:
|Joker| said:

Madem Türkçe'ye bu kadar önem veriyorsun ismin ne alaka o zaman? Türkçe bir şey seçseydin. Aynaya bakmadan insanları eleştirmeniz hakikaten güzelmiş. Çok "cool" mu oldun o isimle forumda yazı yazınca şimdi?

mahueauheauhuah abi bu nası bi sav. bu nası düşünce ehuaeuheaurewaheaheah. kafam girsin afedersin şu rapçi tayfasına
RayCharles said:
Ray Charles'ın Türkçe karşılığını söylersen sevinirim

huzme çarliston
  • Yeni Oluştur...