soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 sagopa'yı seviyorum ve güveniyorum şahsen. öyle bi şeyin olcağına inanmıyorum. e ne diyim yani, başlıkta yazılanlar hep "ben severim yapmaz" ile "hiç sevmiyorum tipi de kötü, kesin dövmüştür" gibi yorumlar ehe.
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Rewendor said: Bu kim ya sagopa falan yunan ya da ermeni asıllı gazeteci ya da önemli biri falan mı diye girdim, hiç tanımıyodum, meğer rapçiymiş. Zaten gereksiz adammış tanımaya gerek yokmuş Sagopa'yı tanımıyosun da gereksiz diye ezme çaban neden onu anlamadım? Adamı hiç araştırdın mı da gereksiz olduğu kanısına vardın yoksa yaptığı müzik ilgini mi çekmiyor? Ya da giyinişini mi beğenmedin? Tanımamakta ayrıca konuşulması gereken bir durum.
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 rewendor benim "futbol" bölümüne açtığım bi başlıktada böyle enteresan enteresan,sert olma çabası güden bi yazı yazmıştı da,oda çok anlamsızdı,kusura bakma da hocam buda çok anlamsız.Rapci olunca gereksiz mi olunuyo ?
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 |Joker| said: Rewendor said: Bu kim ya sagopa falan yunan ya da ermeni asıllı gazeteci ya da önemli biri falan mı diye girdim, hiç tanımıyodum, meğer rapçiymiş. Zaten gereksiz adammış tanımaya gerek yokmuş Sagopa'yı tanımıyosun da gereksiz diye ezme çaban neden onu anlamadım? Adamı hiç araştırdın mı da gereksiz olduğu kanısına vardın yoksa yaptığı müzik ilgini mi çekmiyor? Ya da giyinişini mi beğenmedin? Tanımamakta ayrıca konuşulması gereken bir durum. (tu) çok doğru söylüyosun
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bi kere birisinin gerekli mi gereksiz mi olduğunu yargılamak kimsenin haddi olmamalı bence,siz o tarz müziği veya o tarz müzik yapanları sevmiyosanız onlara gereksiz diyemezsiniz.bende metal sevmiyorum metalica'ya gereksiz demiyorum.. neticesinde doğru bi yaklaşım tarzı değil bence bu "gerekli,gerekisz" kavramları ...
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Valeron said: neticesinde doğru bi yaklaşım tarzı değil bence bu "gerekli,gerekisz" kavramları ... +1 gereksiz adamların gereksiz olduğunu belirtmenize gerek yok arkadaşlar.çok saçma yani. klavyenize yazık zaten.
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 gereksiz insan görmemişiniz siz. böyle tartışmalara gerenk yok
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 belki Ajdar'ı gerekli bulan seven insanlarda var :d
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sagopa gibi cümleleri devrik yapıp araya farsça sözcükler serpiştirerek cool olmaya çalışmaktan iyidir bence ajdarın yaptığı, kendini biliyo adam en azından
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 RayCharles said: sagopa gibi cümleleri devrik yapıp araya farsça sözcükler serpiştirerek cool olmaya çalışmaktan iyidir bence ajdarın yaptığı, kendini biliyo adam en azından Madem Türkçe'ye bu kadar önem veriyorsun ismin ne alaka o zaman? Türkçe bir şey seçseydin. Aynaya bakmadan insanları eleştirmeniz hakikaten güzelmiş. Çok "cool" mu oldun o isimle forumda yazı yazınca şimdi?
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ray Charles'ın Türkçe karşılığını söylersen sevinirim
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyla pek bi alakası yok ama, yazmak istedim :) Önce bu oldu: http://www.youtube.com/watch?v=PWQXDGg__f8 sonra cevap olarak bu yapıldı http://www.youtube.com/watch?v=AW2fpqe0YvE sonra Sagopa'dan cevap gelmedi, dava geldi :) said: apmış olduğu internet albümünde Müvekkil SAGOPA KAJMER’e karşı küfürlü sözler bulunan EKİNCAN ARSLAN’a (Sansar Salvo) karşı gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Av. CEMAL DONAT Sonra da bu oldu.. http://www.youtube.com/watch?v=yJLg_w0iCFs
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 |Joker| said: Madem Türkçe'ye bu kadar önem veriyorsun ismin ne alaka o zaman? Türkçe bir şey seçseydin. Aynaya bakmadan insanları eleştirmeniz hakikaten güzelmiş. Çok "cool" mu oldun o isimle forumda yazı yazınca şimdi? mahueauheauhuah abi bu nası bi sav. bu nası düşünce ehuaeuheaurewaheaheah. kafam girsin afedersin şu rapçi tayfasına RayCharles said: Ray Charles'ın Türkçe karşılığını söylersen sevinirim huzme çarliston
malvolyn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Buyse said: rapçiler 11 yaşında zaten normaldir Yürüyelim arkadaslar traylalaylaylaylay.
Öne çıkan mesajlar