BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ben görev aldım.. ama zeka geriliği oldupunutahmin ettiğim sandık başkanım sağolsun kabir azabı gibiydi.. sabah 7 den gece 01:40 a kadar sürdü.. çok kötüydü :( bir ara adama küfretdip polis nezaretinde kendimi kuruldan attırmayı bile düşündüm adam oylama öncesi sadece bir yemin ettirdi bize o kadar.. ne tutanak tuttu ne bir şey.. bir de kalkıp biliyormuş gibi "tutanakları en son tutacağız" deyip durdu zaten sıçtığımız o anda anladım. bir de sabahtan akşama kadar "sabah kadar buradyız bu işler bitmez" dedi.. istanbuldaki bütün sandıkların işi bitti bir bizimki bitmedi.. allahtan ötei sandıklardan işi bilen birileri geldi de bitebildi.. gerizekalı angut "iş olsunda nasılolursa olsun" zihniyeti yüzünden ömrümden ömür gitti kafasına sıçtımın memur zihniyetli dingili.. ha bir de hiç bir partiye mazbata da vermedi herif.. veremzdi zaten daha oyların satımını bile bitirememiştik kalkıp bana "yan tarafdaki sndıkalra sor bakalım onlar şurada burada ne yapmış" diye sora sora zaten 2 saatimiz gitti.. zaten esas sandık başkanı da değilmiş.. bize gelmesi gereken adam bacağını kırmış o yüzden bu gerizekalıyı göndermişler.. off anca kendime gelebildim.. var mı benim gibi kötü anıları geçen? sizinkiler nasıldı?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Hem annem hem babam sandık başkanlığı yaptı benim. Sabah 7'de vardık okula, zaten kendi salonları neredeyse karşı karşıyaydı. İkisinin salonuna da bir tane bile sandık görevlisi gelmedi; parti çalışanları yardım etmese bir başlarına kalacaklardı. Anneminkine bir kadın geldi sandık görevlisi hatta çok iyi hatırlıyorum. En geç 7'de gelmesi gerekirken saat 8'de geldi; "saatin ileri alındığını bilmiyordum, ne var ki" tavrına girdi birden; "Haberiniz olsun." dedi annem ve kadın ağlamaya başladı; gitti görevlilere "bu kadın bana hakaret ediyor nasıl çalışabilirim ki" diyip ağlamaya başladı falan. Çekti gitti ardından; annemin dediğine göre sonradan oyunu kullanmaya falan gelmiş. Saat 1.30 gibi sandıkları teslim etmeleri gereken yere gidip aldım bizimkileri; sesler kısılmış eller şişmiş falan, ölüyorlardı.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 kadın tam failmiş saatler ileri alındı :D
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 annen haksız. kadına hakaret etmiş.. aslında iyi yan çizme metoduymuş ha..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Farinal said: kadın tam failmiş saatler ileri alındı :D onu ben yanlış yazdım, ileri olacak=)
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Bende görevliydim sandık başkanımızda son derece tarafsızdı ayrıca işinide iyi yapıyordu.Biz pusulaları falan dağıtırken o da tutanakları hazırlıyorduki daha sonra sıkışmayalım diye.Saat 8 e doğru fln bitti bizim iş hatta sandık başkanı diğer sandıklara yardıma bile gitti.iyiydi yani.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ben de böyle bir sandık başkanı hayaliyle gitmiştim.. gelecek seçimde sandık başkanı olmak için başvuracağım.. en azından neyin nasıl yapılması gerektiğini biliyorum yani tutanakları hazırlayıp oyları saymak ne kadar sürebilir ki? max 2 saat.. zaten kitapçıkta neyin nasıl yapılması gerektiği de belliyken..
Öne çıkan mesajlar