fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 başarısını yüzde sonsuz arttırarak bir ilçe aldılar. tunceli mazgirt. kutluyorum kendilerini. oylara emeğe. emeğe saygı. artı rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ödp de almış bitane dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Hatay'da almış Ödp süper ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 emepin ilçesini iki saat aradım buldum. yani iki saat değil belki ama tek tek aradım bi saat filan. ödpnin varmış zaten ilçesi. orayı tutmuş galiba. emepte çok yoruldum arayamadım ödpyi. dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Babaannemi de "Chp'ye oy ver" diye diye okula götürdüm, çıktığında "ata bastım" dedi. Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ZaugnaKhaldun said: Babaannemi de "Chp'ye oy ver" diye diye okula götürdüm, çıktığında "ata bastım" dedi. Şaka gibi. AHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ehehehe iyiymiş. ödp de hatayda samandağı yeni almış. bi yeri kaybetmiş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Amblem çok önemli abi ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Olivies said: ZaugnaKhaldun said: Babaannemi de "Chp'ye oy ver" diye diye okula götürdüm, çıktığında "ata bastım" dedi. Şaka gibi. AHAHAHAHAAH HAHAHAHAHHAAJHGAJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ZaugnaKhaldun said: Amblem çok önemli abi ahahahahah turlu esprileri kendim yapip guldum ehe thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 MMP. Açılımı MeMe Partisi. Amblemi tahmin edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ZaugnaKhaldun said: Babaannemi de "Chp'ye oy ver" diye diye okula götürdüm, çıktığında "ata bastım" dedi. Şaka gibi. ahueah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ZaugnaKhaldun said: Babaannemi de "Chp'ye oy ver" diye diye okula götürdüm, çıktığında "ata bastım" dedi. Şaka gibi. of hahahahahaha tkp il aldı mı tkp sdf ilçe de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 hopa gitti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 o değil de dota? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ZaugnaKhaldun said: Babaannemi de "Chp'ye oy ver" diye diye okula götürdüm, çıktığında "ata bastım" dedi. Şaka gibi. SLAFPAAFSDAFADSDSADSAFASDFADSADS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar