unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 eet bir zamanlar hayaldi bu, bahsedene hot len hurafeci denirdi, hokkabaz denirdi, simdi yapildi da daha nasi yapalim muhabbetine gelinmis. eytere beahoeah ![signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: unity100, 23 Mayıs 2004 04:32 tarihinde demiş ki: eytere beahoeah ! abi in misin cin misin ne ya o?! :P[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Gececek konusmalar bole olur heralde ... -Baba beni isinlasana -Olm 2 adim yol yurusene -Ama ya ooof -İsinlama dogdun ne usengecsin -Poffff :D[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 İnternet üzerinde herkzde saniyede 100mbit bağlantı olurdu valla:) şimdi böyle dönen bi harddisk olurdu üzerinde ışınlıyıcı veri istendiği an hardiskin parçaları ışınlıcak:P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
spkenny Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 olabilirde,olmayabilirde.ama sanmam olacağını imkansız geliyor bana.[signature][hline]Viva La Résistance.
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ilgilenenler The Fly i izlesin PXJTERM dogru demis bence, simdi dusunun kendiniz giriyonuz makineye, o sizi kopyaliyor, diger noktada yep yeni bir tane yaratiyor, transfer ETMIYOR. Ondan sonra kopyaladigi objeyi yok ediyor. E ne anladim ben bundan, cloning gibi birsey ama ilk varlik sonunda yok oluyor, yerine aynisinin tipkisi geliyor, ama sonucta o baskasi. bencede insanlar icin kesinlikle kullanilmaz bu, olmas yani deli olmak lazim kullanmak icin.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 oy fly.. bu ışınlanma olaylarına realistik bi yaklış sergilenmiştir o filmde *! ikinci filmin sonunu hatırlar* ığğğ ışınlamasınlar iğrenç
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Mirluin, 22 Mayıs 2004 23:30 tarihinde demiş ki: hem zaten bizim türklerinkinde lag olur, kabloyu dandiğinden koyarız orda burda kopar, uçakla takılalım bence bu çıktıktan sonra bi süre +1 kesinlikle lag olacaktır=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 -emre hadii... -abi dur ya... benim kablo sağlam değil tabi sizinki gibi.. bekle azcık... -bunun zamanında da dial-up ı vardı... -duymadım sanma ışınlanayım geliyorum..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 23 Mayıs 2004 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar