Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Işınlanma" (Tele Olacaz :p )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
unity100, 23 Mayıs 2004 04:32 tarihinde demiş ki:
eytere beahoeah !

abi in misin cin misin ne ya o?! :P[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
İnternet üzerinde herkzde saniyede 100mbit bağlantı olurdu valla:) şimdi böyle dönen bi harddisk olurdu üzerinde ışınlıyıcı veri istendiği an hardiskin parçaları ışınlıcak:P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
ilgilenenler The Fly i izlesin

PXJTERM dogru demis bence, simdi dusunun kendiniz giriyonuz makineye, o sizi kopyaliyor, diger noktada yep yeni bir tane yaratiyor, transfer ETMIYOR. Ondan sonra kopyaladigi objeyi yok ediyor. E ne anladim ben bundan, cloning gibi birsey ama ilk varlik sonunda yok oluyor, yerine aynisinin tipkisi geliyor, ama sonucta o baskasi.

bencede insanlar icin kesinlikle kullanilmaz bu, olmas yani deli olmak lazim kullanmak icin.
Mesaj tarihi:
said:
Mirluin, 22 Mayıs 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
hem zaten bizim türklerinkinde lag olur, kabloyu dandiğinden koyarız orda burda kopar, uçakla takılalım bence bu çıktıktan sonra bi süre

+1 kesinlikle lag olacaktır=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Mesaj tarihi:
-emre hadii...
-abi dur ya... benim kablo sağlam değil tabi sizinki gibi..
bekle azcık...
-bunun zamanında da dial-up ı vardı...
-duymadım sanma ışınlanayım geliyorum..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 23 Mayıs 2004 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...