shahis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Evet UoLobi Free ultima online shard"imiz yeniden yeni duzenlemelri ile hizmetinize girmis bulunmakda... Sunucu Ozelliklerimiz: amd 2.6 120 gb hdd asus ana kart 2mbit bağğlantı Linux Redhat Fedora Core 1 Host firmamiz:Lobinet Serverimiza kayit.ultima.gen.tr adrsinden 24 saat kayit olup aramizdaki yerinizi alabilirsiniz...Simdiden Hepinize Seviyeli Kaliteli Oyunlar Dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Tesekkur ederizde .... :) Bos ver bende kalsın kalbin kırılmasın[signature][hline]Hatalı Kullaniyo®um Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Bak Olum Asıksan Vur Mala , Öğrenciysen Bak Kitaba , CoDerSen Bas Tusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shahis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Elesdirini okumak bana gurur verir!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Bomba momba deme yanlış anlanlar.YEni canlı bombalar hakkariden girmiş zate :) Hayırlı olsun...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bu özellikler dışında a4 tech optice mouse ve maykrosoft kılavye :Pp sizi biliyorum uo dan hiç anlamadığım sıralar irc den konuşa konuşa kendimi uo kralı ilan etmiştim eheueh bikere bile girmemiştim az kalsın developer oluyordum ne günlerdi.. neyse hayırlı olsun (:[signature][hline]asp.NET Technology and Subbranches http://www.RedTurk.com |Yenilendi.. ________ Baggio 21 Mayıs 2004 00:20 Tarihinde Demişki: ".. Faust benim klonum, ondandir, " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Başarılar ..[signature][hline]Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 amd 2.6 120 gb hdd asus ana kart 2mbit bağğlantı Linux Redhat Fedora Core 1 Host firmamiz:Lobinet Makina iyide Linux'dan cacık olmaz Sorun cıkıcak başınıza Kısacası fazla ömrü yok serverin.Kusura bakma ama Cacık olmaz linux serverden...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… redhot Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ya şu linux e laf sölemyin bende evimde linux fedora kullanıyorum sphere mi açıyorum paşalar gibi oynumu oynuyorum exe leri çalışıtrıyorum cs oynuyorum neresi kötü. he evet mozila ile exploerer arşılaştırrılamz exploerer la 3 sn de açtığım site mozillada 5 daka sürüyo ama rahat güvende hissettiriyo kendimi virüs girecek yok makinama gireceler derdi yok. server ın başarılıarını dilerim.umarım geçen günlerde açılan server lar gibi kaliteli ortam vaad edipte acc ları bile açılmayan serverlar gibi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Linux ın sorunu nedir abi bizde Linux oynuos?[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… redhot Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 sphere server çok sık göçüyo eğer yardımcı program kullanmazsan.kullandığın program düzgün de olsa kapanıyo server sonra tekrar açılıyo artık makinanın özelliğine göre 10 sn de sürüyo 3 dakkada sürüyo tabi bu arada clientler disconnect oluyo. (örnek verme gibi olmasın nasıl nebulada arada bir sevre r kapanıyo 5 dakka sonra tekrar geliyo onun gibi bişey düşüne bilirsin.tabi ne bula hangi işletim sistemini kullanıyo bilmiyorum ama..ona benziyo ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Şu sorun oluyor durup dururken server kalıyor girmeye çalışırken Verifting Acc dior ve kalıyor o Linux den mi kaynaklanıyor? Ne yapmam lazım?[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… redhot Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 işte lünux un sorunlarında bir tanesi.linux u kullanmak için problemli olmak lazım.eğer server ın durduk yere kapanıyorsa sana yardımcı olabilirim yada exe çalıştırmak istiyosan link vereyim indir ordaki linux updatleri rahat rahat istediğin exeyi çalıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… shahis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 server linux olmasina ragmen hicbir sorun ile karsilasilmamakdadir ve ekipmanimiz isinin uzmenidir. iciniz rahat olsun arkadaslar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Bomba Gibi Geri Donduk.Uolobi × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
redhot Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ya şu linux e laf sölemyin bende evimde linux fedora kullanıyorum sphere mi açıyorum paşalar gibi oynumu oynuyorum exe leri çalışıtrıyorum cs oynuyorum neresi kötü. he evet mozila ile exploerer arşılaştırrılamz exploerer la 3 sn de açtığım site mozillada 5 daka sürüyo ama rahat güvende hissettiriyo kendimi virüs girecek yok makinama gireceler derdi yok. server ın başarılıarını dilerim.umarım geçen günlerde açılan server lar gibi kaliteli ortam vaad edipte acc ları bile açılmayan serverlar gibi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Linux ın sorunu nedir abi bizde Linux oynuos?[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 sphere server çok sık göçüyo eğer yardımcı program kullanmazsan.kullandığın program düzgün de olsa kapanıyo server sonra tekrar açılıyo artık makinanın özelliğine göre 10 sn de sürüyo 3 dakkada sürüyo tabi bu arada clientler disconnect oluyo. (örnek verme gibi olmasın nasıl nebulada arada bir sevre r kapanıyo 5 dakka sonra tekrar geliyo onun gibi bişey düşüne bilirsin.tabi ne bula hangi işletim sistemini kullanıyo bilmiyorum ama..ona benziyo ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Şu sorun oluyor durup dururken server kalıyor girmeye çalışırken Verifting Acc dior ve kalıyor o Linux den mi kaynaklanıyor? Ne yapmam lazım?[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 işte lünux un sorunlarında bir tanesi.linux u kullanmak için problemli olmak lazım.eğer server ın durduk yere kapanıyorsa sana yardımcı olabilirim yada exe çalıştırmak istiyosan link vereyim indir ordaki linux updatleri rahat rahat istediğin exeyi çalıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shahis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 server linux olmasina ragmen hicbir sorun ile karsilasilmamakdadir ve ekipmanimiz isinin uzmenidir. iciniz rahat olsun arkadaslar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar