Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bomba Gibi Geri Donduk.Uolobi

shahis

Öne çıkan mesajlar

Evet UoLobi Free ultima online shard"imiz yeniden yeni duzenlemelri ile hizmetinize girmis bulunmakda...
Sunucu Ozelliklerimiz:
amd 2.6
120 gb hdd
asus ana kart
2mbit bağğlantı
Linux Redhat Fedora Core 1
Host firmamiz:Lobinet

Serverimiza kayit.ultima.gen.tr adrsinden 24 saat kayit olup aramizdaki yerinizi alabilirsiniz...Simdiden Hepinize Seviyeli Kaliteli Oyunlar Dilerim
Sosyal ağlarda paylaş

bu özellikler dışında
a4 tech optice mouse ve maykrosoft kılavye :Pp
sizi biliyorum uo dan hiç anlamadığım sıralar irc den konuşa konuşa kendimi uo kralı ilan etmiştim eheueh bikere bile girmemiştim az kalsın developer oluyordum ne günlerdi..
neyse
hayırlı olsun (:[signature][hline]asp.NET Technology and Subbranches
http://www.RedTurk.com |Yenilendi..
________
Baggio 21 Mayıs 2004 00:20 Tarihinde Demişki:
".. Faust benim klonum, ondandir, "
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu linux e laf sölemyin bende evimde linux fedora kullanıyorum sphere mi açıyorum paşalar gibi oynumu oynuyorum exe leri çalışıtrıyorum cs oynuyorum neresi kötü.
he evet mozila ile exploerer arşılaştırrılamz exploerer la 3 sn de açtığım site mozillada 5 daka sürüyo ama rahat güvende hissettiriyo kendimi virüs girecek yok makinama gireceler derdi yok.

server ın başarılıarını dilerim.umarım geçen günlerde açılan server lar gibi kaliteli ortam vaad edipte acc ları bile açılmayan serverlar gibi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

sphere server çok sık göçüyo eğer yardımcı program kullanmazsan.kullandığın program düzgün de olsa kapanıyo server sonra tekrar açılıyo artık makinanın özelliğine göre 10 sn de sürüyo 3 dakkada sürüyo tabi bu arada clientler disconnect oluyo.
(örnek verme gibi olmasın nasıl nebulada arada bir sevre r kapanıyo 5 dakka sonra tekrar geliyo onun gibi bişey düşüne bilirsin.tabi ne bula hangi işletim sistemini kullanıyo bilmiyorum ama..ona benziyo )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...