b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bizim aile mi bizim ev mi ney ya bulamadım ismini süfer abi bunnarın çounu izledim ya çok sarıo yannız bi komiklik war bakın şimdi küçük bi çocuk war ya hababamda da gülen..o çocuk okuldan gelio elinde çiçek dio ki anne bugün anneler günü ama çocuun üstünde okul kıyafeti var ve okuldan gelmiş anneler günü pazar olur eheh[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 :) :lol:[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bide dram müziği ve o hareketli müziği süperdir[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 biz bir aileyiz biz güzel bir aileyiz[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama [Bu mesaj Bivrip tarafından 23 Mayıs 2004 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ben büyüğüm ben YAŞAR USTA eğer onların kılına zarar gelirse ÖMRÜNDE BİR KARINCAYI BİLE İNCİTMEMİŞ OLAN BEN yaşar usta çeker vururum seni vururum ve dönüp arkama bakmam bile[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 gözümde pul kadar deerin yok![signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar