Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wintergrasp?


Xoo

Öne çıkan mesajlar

2 saatte bir buyuk savasın yapıldıgı open world pvp alanı, yenı 80 olus karakterler icin bir suru kolay eldeedilecek item enchant vede bol bol honor veriyo.

farm alanı denemez cok. evet bolcaelemental icersede herb mine icersede flying mount kullanılaadıgı ıcın yeterınce hırzlı far yapılaıyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Düzeltme yapıyım:

Savaş süresi, bir savaş bittikten 2saat30dakika sonra başlıyor.

Wintergrasp içinde flying mount herkese yasak, kazanan kaybeden, alakası olmayan dinlemiyor, aşağı atıyor.

Vault of Archavon adonda bir instance mevcut, heroic(25) ve normal(10) mode da girebiliyorsun. 10man olan normal mode da, 2 adet loot düşüyor, PvE veya PvP item düşmesi tamamen random. Heroes veya Hatefull item düşüyor. 25man olandan ise 4 loot düşüyor, yine item random olarak düşüyor ancak Valorious veya Deadly kalitede düşüyor.

Essance of Wintergrasp buffı olan faction, zone içersinde %100 crystalized drop rate i olan elementalları görebiliyor. Ayrıca tam emin değilim belki tesadüf ama ismi Frost Lotus olan bitkileride görebiliyor(adından anlaşılacağı gibi %100 drost Lotus çıkıyor.

Madenler her iki factionada sürekli aynı şekilde görünüyor. (Frost Lotus konusunda emin olmamamın nedeni madenlerin herkese görünebilmesi).

PvP olarak High population serverlarda tam bir işkence olmasına rağmen, %95 oranında saldıranın kazandığı bir action gerçekleşiyor ve yıkılan/savunulan tower miktarına göre kazanılan honor miktarı değişiyor. Birkaç adet daily quest var, ve bunlardan 3 adeti kolayca yapılmakta ve 1200+ honor rewardu ile beraber 13+ gold veriyor.
-WG yi kazanmak
-20 adet horde/ally kesmek
-3 adet siege engine destroy etmek/korumak.
Birde güneyde tower kesme questi var, bu da kolayca yapılabilir.

Şavaş süresince savaştaki etkinliğinize göre ki bu HK ve etrafta birbişi ile kapışan guardların kesilmesi, rank atlıyorsunuz. 3rank mevcut ve aldığınız rank size Workshoplarda daha kuvvetli araç almanızı ve şavaş sonrasında aldığınız honor ve (kazanırsanız) mark miktarını belirliyor.
Kazanan rankına göre max 3, kaybeden ise hep 1 mark alıyor. Bu marklar ile PvP itemları alabiliyorsunuz.

Low pop serverda oynamama rağmen prime time da ki kalabalık oldukça can sıkıyor. Ama gelen honor miktarı oldukça güzel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzardın yaptıı en rezil seylerden biri 2bucuk saatte bir servera deli lag girio ve ozaman general trade LFG ve guild chatten aynı yazıyı görüosun: WG?

Savası baslar lagdan önünü göremezsin üzerinden gecersin binekten atar valla nefret ediorum ordan. Bi iddaya göre kazandıysan süper farm mekanıymıs ama farmla işi olmayan bi adam olduumdan (Bkz: Healer) oda umrumda değil valla kaldırsınlar ya :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar hakkında şikayet edilmiş ama ben bu denilen sorunların hiçbirini yaşamadım çok şükür. Geçen hafta hergün 4defa wg yapıyorum hemde en yoğun zamanda, ne lag ile karşılaşıyorum ne herhangi bir sorun. Sadece çok kalabalıklaşan yerde fps kaybı yaşıyorum normal olarak ama o da düşmemi ya da karakter kontrolümü kaybettirecek kadar değil. Aslında ben iyi ki böyle bir yer yapıldığını düşünüyorum, bglere kıyasla en zevkli honor farm yeri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası warlock olunca delay falan çok sorun olmuyor malum onlarda belli bir delay yaşıyorlar ve benim avantajım koşarken 3 dotum toplam 21k dmg veriyor yani tek yaptığım latency yukseldiğinde koşup her targetıma 3 dot atmak o kadar. Ama delay olmasa tabiki çok daha zevk alırım o ayrı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir arkadaş şöyle bi taktik söyledi ki banada mantıklı geldi.
Ama bunu denemek hayli zor olsa gerek.
Savunan taraf kalenin iç tarafında beklese hiç dışarı kafasını bile çıkarmasa dolayısıyla hiç rank alamayacak olan saldıran taraf siege engine alamayacağı için içeri giremeyecek ve savaşı yarım saat bekleme süresinin ardından savunan taraf kazanacak :P
Olası mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sabaha karşı olan WGlerde bu yapılıyor. Low pop serverda ortalama 20-30 oyuncu WG de oldugunda rank atlaması neredeyse imkansız hal alıyor. Ozaman bu taktik uygulanıyor ve eğer ortada hiç HK olmaz ise ilk catapultun kapı önüne gelmesi 10dakikadan fazla sürüyor.
Saldıran tarafın bunu anlayıp organize şekilde hepbirlikte NPC kesmesi gerekiyor, aksi halde gerçekten saldırıp kazanmak imkansız, gerçi defans yapıpta dayanamıyıp saldıran adamlar hep oluyor.
Bu arada 3.1 ile etraftaki NPC lerin sayısı oldukça artacağı bu sayede bu tip defans yapmanın önüne geçileceği yazıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Paralı freedom kullanıyorum.Wg full dolu olduğunda deli gibi kasıyor.Tr bağlantısında full dolu olan wg de delay olmuyor,hiç kasmıyor diyen arkadaşlara ne yazikki inanmıyorum.

Çünkü giren bütün playerlar kasıyor ki 100 tane ally içinde ölmüyorum bir horde olarak.Ha bazen 40 vs 40 30 vs 30 falan oluyo ozaman lag olmuyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

buraya gelip haybeye birşeyler atmıyorum ben açıkcası, bir sonraki wgde fırsatını bulursam ss alıp eklerim ama birşey kanıtlama ihtiyacı niye duyayım. belki bizim realm da o kadar oyuncu olmuyor? 2full raid grubu toplandıgını biliyorum belki de azdır size göre. Yenilemek istiyorum ben wgnin iyiki oyuna eklendiğini ve gerçekten her seferinde çok eğlendiğimi söylemek istiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...