vimpir Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Merhabalar:), Soyle bir onerim var format su sekilde, Server: Character Name: Achievement Link: bunlarin disinda hicbirsey yazilmasa tartismalar baska biryerde olsa, birden fazla karakteri olan tek mesajda yazsa nasil olur8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Server: bubana Character Name: nefayda Achievement Link: sağ[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Çok içme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 nedir sonuç benim achievementim seninkini dövermi oynuycaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 abicim senin kendi topicin yokmuydu sacma sapan şeyler acmaya dvm ediorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Önerin için teşekkürler, ama hem düzenli tutması zor olduğundan, hem de sürekli güncelleneceğinden şimdilik bu önerini reddetmek zorundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Wayne said: abicim senin kendi topicin yokmuydu sacma sapan şeyler acmaya dvm ediorsun Insanin canini sikma sen kimsinki sacma sapan olduguna karar veriyorsun sence sacma bence anlamli senin burda nasil konu acma yazi yazma hakkin varsa ayni seyler benim icinde gecerli terbiyesizlik yapma uygunsuz gorurseler yetkili kisiler siler, uyarir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar