Radiance Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Patch'i download etmek istiyorum Background Downloader çok yavaş indiriyor 6kb - 7kb ile başka indirebilecegim bir adres varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?43,3883677,page=41#msg-3921913 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 GB altındakini çekicez di mi? MX ne bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Ynei topak açmıyim dedim, burdan devam ediyorum. Ben şimdi bi halt yedim, yardım lazım. Patch'i bir mirror'dan indirdim ve kurma salaklığında bulundum.Oyuna girmeye çalışınca da versiyon tutmuyo diyor.Blizzard'ın Tech ekibi guide gibi bişey yazmış düzeltmek için ama olmuyo, benim de bu işlerde kabiliyetmin 0 olması da yardımcı olmuyor.Şİmdi benim sorum şunlar: 1) Oyunu eski versiyonuna döndürme imkanı var mı? 2) Diyelimki hiçbir değişiklik olmuyo, ben yarın patch yapıldıktan sonra şuanki gösterilen versiyonumla oyuna girebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Hatırladığım kadarıyla patchler çarşambaları deploy oluyordu. Bugün salı, servarlar hala 3.09, sen 3.1 clientla girmeye çalışırsan olmaz doğal olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Normalde kurmana izin vermemesi lazım release olmadan server tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Yok gayet kurdum falan vs. Versiyon 3.1.0.9767 diyor. Peki başka bişey sorucam o zaman.Şimdi ben oyunu yeniden yüklemek zorunda kalırsam, bunca çekilen patch'i de tekrar yüklemek zorunda kalıcam heralde ki bu da 2 gün falan alır heralde.Var mıdır bi yol oyunu tekrar kurduktan sonra bu patch olayını kolay halletmek için?İnanın hiç anlamıyorum böyle şeylerden, sorular salak kaçıyosa özür dilerim. Şimdiden teşekkür ediyorum efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 data klasorunde patchler zaten, wow daki data klasorunu kopyala, sonra wowu yeniden kur, data klasorunu yapistir , kopyala ve degistir dersin, olmasi laizm yanlisim varsa duzeltsin arkadaslar 2gun falan gerekmez yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Blizzard forumlarına yazdım biraz önce. Bi eleman wotlk cd'sini 3.0.1'e kadar download etmek için kullanabilirsin diyor.Doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Dynun said: http://forum.paticik.com/read.php?43,3883677,page=41#msg-3921913 ya, blizz'in ftpsi fln yokmu? boyle tıklayıp indirebileceğimiz? Knight Online'in bile var, wow'un yoksa ayıbeddin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Magnum said: ya, blizz'in ftpsi fln yokmu? boyle tıklayıp indirebileceğimiz? Knight Online'in bile var, wow'un yoksa ayıbeddin. KO ya devam et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 hozceri said: Magnum said: ya, blizz'in ftpsi fln yokmu? boyle tıklayıp indirebileceğimiz? Knight Online'in bile var, wow'un yoksa ayıbeddin. KO ya devam et :D /facepalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 blizz ftpsini napıcan ykarıda vermişler linkleri. ordan birinden çek işte. hiçbiri olmazsa wowwiki > patches gir sonra da en son GB patchini çek mirrolardan birinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 2 PART indirdik onlardan başka bişi yok dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ya abi uzun suredir arka planda indiriyordu background downloader ara ara, sonunda bitmis yapıyorum simdi de, laptop'ta var su an patch, yaptı hatta, ama ortada bi patch dosyası ve klasoru yok, background downloader'da open containing folder diyolum, wow'un ana klasorunu acıyor ama patch falan yok iste, desktop'a geciremiyorum onun icin, bastan mı cekicem : ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Vista mı kurulu ? Eğer vista kuruluysa patch: c>kullanıcılar>ortak>ortak belgeler dizininde yer alıyor olabilir. Hiç bulamadıysan arama yapabilirsin. Klasörün adı WoW-3.0.9-to-3.1.0-enGB-Win-patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 off oradaymıs evet, cok sagol cidden, e bu gerizekalı downloader niye wow klasorunu acıyor open containing folder diyince =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Downloader aslında wowun kurulu olduğu klasörü açıyor patchin olduğu klasör adreslenmemiş. Diğer işletim sistemlerinde patch o klasöre kurulduğu için sorun yok ama vistada bu durum hatalı oluyor. Bildiren olmamıştır belki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 The file "pc-hdfilesWowError.exe" could not be opened. :( ne yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Ya gereken patch 3.1 değilmi, ben bunu bir kaç hafta önce indirmiştim.. Şimdi patch veya updates, hangi klasöre koyarsam koyayım olmuyor, tıklayıncada wow.exe bulunamadı diyor. 880 mb yi tekrar mı indirmek zorundayım acaba !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Wispy said: Hatırladığım kadarıyla patchler çarşambaları deploy oluyordu. Bugün salı, servarlar hala 3.09, sen 3.1 clientla girmeye çalışırsan olmaz doğal olarak ? deploy olmak... hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Argent Tournement te olay ne biri bana anlatabilirmi ya kısaca ! Hiç bir npc ile konuşamıyorum, millet bir şeyler yapıyor ben öyle bakıyorum.. Ne yapmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Galiba büyük çadırdan quest almam lazım ama vermiyor npc !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 o alanın en solunda bi çadır var oraya gidiosun ordan 2 quest verio sana git şunlarla konuş die gidiosun bi goblinle konuşuosn ilk sonra gidip o çadıra girip horde çadırına birisndne quest aliosun işte lance i alıp dummylere vurma vs onları yaıpı götürünce 3 tane daily açılııo olay o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar