Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 3.1, Secrets of Ulduar


Radiance

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
Ynei topak açmıyim dedim, burdan devam ediyorum.

Ben şimdi bi halt yedim, yardım lazım. Patch'i bir mirror'dan indirdim ve kurma salaklığında bulundum.Oyuna girmeye çalışınca da versiyon tutmuyo diyor.Blizzard'ın Tech ekibi guide gibi bişey yazmış düzeltmek için ama olmuyo, benim de bu işlerde kabiliyetmin 0 olması da yardımcı olmuyor.Şİmdi benim sorum şunlar:

1) Oyunu eski versiyonuna döndürme imkanı var mı?
2) Diyelimki hiçbir değişiklik olmuyo, ben yarın patch yapıldıktan sonra şuanki gösterilen versiyonumla oyuna girebilir miyim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok gayet kurdum falan vs. Versiyon 3.1.0.9767 diyor. Peki başka bişey sorucam o zaman.Şimdi ben oyunu yeniden yüklemek zorunda kalırsam, bunca çekilen patch'i de tekrar yüklemek zorunda kalıcam heralde ki bu da 2 gün falan alır heralde.Var mıdır bi yol oyunu tekrar kurduktan sonra bu patch olayını kolay halletmek için?İnanın hiç anlamıyorum böyle şeylerden, sorular salak kaçıyosa özür dilerim.

Şimdiden teşekkür ediyorum efenim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi uzun suredir arka planda indiriyordu background downloader ara ara, sonunda bitmis yapıyorum simdi de, laptop'ta var su an patch, yaptı hatta, ama ortada bi patch dosyası ve klasoru yok, background downloader'da open containing folder diyolum, wow'un ana klasorunu acıyor ama patch falan yok iste, desktop'a geciremiyorum onun icin, bastan mı cekicem : ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o alanın en solunda bi çadır var oraya gidiosun ordan 2 quest verio sana git şunlarla konuş die gidiosun bi goblinle konuşuosn ilk sonra gidip o çadıra girip horde çadırına birisndne quest aliosun işte lance i alıp dummylere vurma vs
onları yaıpı götürünce 3 tane daily açılııo olay o
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...