Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Aynen öyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 lan 2 dakka durmuyor online kafayı yicem ya. valla kırıcam modemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calanthalas Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 son 10 dakikadır online kalıp cevap yazmaya çalışıyorum. tebrikler türk telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 benim kota normal gözüküyor. 70 küsur gb. ama 512 çok kötü yaaa. bundan sonra hep böyle olur mu acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 hepimiz telefon açıp bi güzel sövsek, (düzeltmeye çalıştıklarını varsayıyorum) çalışmaları hızlandırırlar mı acaba.. tabi ki hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 sanırım net limitsiz tarifesine istenilen sayıda kullanıcı geçti.ondan böyle i.nelik yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Abi paticik gibi turkiye'nin belki de en hizli acilan sitelerinden birine yazi yazamadim ya boyle bisey yok. Allah belanizi versin ya daha ne diyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abi paticik bende oldum olası ölümüne yavaş yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 kaçıp gitmeli bu ülkeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abi artık bir sekmede google açıyorum netin gidip gitmediğini öğrenmek için, bi de modemin web arayüzünden kolay kurulum yapınca geliyor internet sonra tekrar gidiyor çok enteresan ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 modem mi arıza aceba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bende onu düşünmeye başladım artık, böyle saçma şey olur mu fdgfsd yoksa bana mı denk geldi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 modem bozulmuştur sıcaklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 4 senede modem bozulur mu airtieslar? kendisini özellikle klimalı ortamda muhafaza ediyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 6-7 sene olmuştur aynı airties modemi kullanıyorum bozula da bilir ama tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Modem bozuk fln değil, bende de aynı durum var. KESİNLİKLE telekom kaynaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ethernet kablosunu söktüm. telefonu bağladım, kablosuz giriyorum şu an masaüstünden. herhangi bir kopma yok şu an için. ulan acaba ethernette mi bir problem var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 netlimitsiz tarifesinde hız değiştiği gün, 10dk da bir net kopuyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 işin ilginç yanı ethernet ile bağlarsam kopuyor aralıklı, kablosuz olarak bağlanınca kopma yok. bu ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Evet 15 gb i gecince ilk defa dustu 512 kb'a :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 süperonline falan alsak daha iyi bi hizmet satın almış olur muyuz? baydırdı artık bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 superonline fiberinternetin kotası 50gb bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 fiber almayalım adsl alalım yeterki adam gibi net kullanabilelim daha mı iyidir acaba ttnetten yoksa aynı mıdır şimdi fiberde vercek sana 10mb hız 50gb 2 günde biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 yok abi fiberin gözünü öpeyim ben, allahtan bi de belirtilen tarihten önce üye olmuştum bana sınır yok alabildiğince download :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 nası sana sınır yok? o genel kural degil mi 50 mb kotası? tüm sınırsızlara uygulanmıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar