Revenant Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 4.7kb ile cekio 2mb baglanti saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 20 dolara 45mbit oluyor mu bilmem de bizim burada 2mbite verdiğimiz paraya İsveç'de 60mbit, teyit ettim :D Net dün gece bayağı kötüydü. Daha da kötü olabiliyormuş. Bugün bağlantı kesilmesi mi dersin, 1200msler mi, download yavaşlığı mı hepsi bir arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 WoW da 6.8k gördüm ya. . Bu gidişle akşama 10k yı görcem. edik: Hakkını yemişim TTnetin sorun sırf Burning Legiondaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Az sabırlı olucaz yapcak birşey yok :) 6-7 ay sonra fiber hatları aktif hale getircekler bildiğim kadari ile istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 abiler ablalar benimde bu topicde bi sürü postum vardır. şimdi thailanddayım buranın en iyi kişisel bağlantısını kullanıyorum 30kb download 20kb upload maximum Wow söylemek istemiyorum 12k dan aşağı düşmüyor oynamak imkansız diyorum ki TÜRK TELEKOM senin kıymetini bilemedim!! istanbula döneyim 8mbit ile sömürü yapacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 yine sorun var galiba. :S sayfalar zor aciliyor, torrent hizimda 25kb/s ustune cikmiyor son 3-4 saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Oyunda da lag var valla. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 byte byte indirmeye basladim artik, acilan sayfalar da boyle word belgesi gibi background bembeyaz. :( imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 tam anlamıyla öldü artık internet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 duzeldi. torrent yardira yardira. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 8mbit 512'ye düştü ayın biri geldi hala artmadı, ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 TÜRK TELEKOMA GİDİCEM 2 ÇİFT LAFIM VAR ONLARA. Var mı dicek bişeyiniz ileteyim ben kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 sülalelerine saygılarımı ilet plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 rubrubbakidibakbak said: 8mbit 512'ye düştü ayın biri geldi hala artmadı, ne iş? benimde 1,5 2 ay oluyo daha hic dusmedi.korkmaya basladım bu telekom bi gotluk yapmasın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 rubrubbakidibakbak said: 8mbit 512'ye düştü ayın biri geldi hala artmadı, ne iş? aynı durumdayım yumurta gibi internet omlet oldu anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yurt dışı öldü sanırım. rapidden 10mbit internetle 30kb da dl yapıyorum. : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 www.sgk.gov.tr yi açabilen varmı ? Reçete giremiyoz yaw, hasta olmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yurtdışı öldü, allah rahmet eylesin... 10 sn'de bir spike yiyiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Evet öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 rapidden tam 9kb ile download ediyorum.Teşekkürler ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 kimlandracula said: rubrubbakidibakbak said: 8mbit 512'ye düştü ayın biri geldi hala artmadı, ne iş? aynı durumdayım yumurta gibi internet omlet oldu anasını satıyım arayıp söylemeni tavsiye ederim, yoksa işleme koymuyorlar gibime geldi. Aradıktan sonra 24 saat içerisinde düzeltilecektir dediler ve bugün düzeldi. Şu an tekrar 8'e çıktı, ama tırsıyorum açıkçası. Ayın 20'sinden sonra abanmayı düşünüyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Rapidden 43kb ile indiriyorum. 150 falandı eskiden. Ama şükür bunada daha kötüsü olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Yurtdışı çıkışlarında problem. ORLY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ttnetle internet keyfi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar