SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 google açılıyorda o açılsa ne olur hiçbir siteye girilmiyor... az önce patide gitti korkmaya başlamıştım ki geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ben yatar abicim. bu gece gelceği yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ZaugnaKhaldun said: KANKA HAYATIMDA YETERSİZLİK YOK EN AZINDAN sorry but; http://forum.paticik.com/read.php?20,3021927,3021927#msg-3021927 makalesinden alıntı; said: Yüzümü yıkasam da, duş da alsam da uyuduğum uyku yetersiz geliyor. Genelde bu şekilde alarmı yarım saat sonrasına kura kura 12 - 1 de kalkıyorum; dolayısıyla bütün derslerim yalan oluyor. 1 - 1.5 aydır sürekli bu oluyor, uyuduğum uyku yetersiz geliyor ya da en sağlam alarmları kurmuş olsam bile uyanamıyorum. Vitamin eksikliği olabilir dediler ama doktora falan gözükmedim; nedir ne değildir ve en önemlisi, nasıl çözebilirim bunu? ------------ Doğru ol canımı ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ahahah adam uğraşmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 The Sore Feet Song dinleyin, mushishi nin theme song mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Eulogy said: The Sore Feet Song dinleyin, mushishi nin theme song mis gibi o animeyide oldum olası izleyeceğim diye başlayıp sonunu getiremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 azim, işsizlik hepsi bir arada ne yazık ki geçti onlar ahaha, aramaya devam derim, hazır google açılıyorken ismimi de arat. ben yatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Hacı topici takip ediyorum ben pmlemene gerek yoktu aynı şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Google hep açılıodu bende internet bozulduğundan beri. Aklınızda olsun, herkesde problem aynı değil tabi. Herkesin bağlı olduğu serverlar farklı olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Her kapının iki tokmağı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 valla ben şu an burası ve ekşi dışında pek bir şeye giremiyorum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kalede kaleci var diye şut atmıcanmı ,? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ben de an itibariyle yarın içeceğim tütünü sarmaya başladım. 6 sarma falan yeter herhalde. gerçi bi de gece ankara otobüsüne binicez. oooooh oh yavrum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þizofren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ucundan geliyo gibi yurt dışı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bazı siteler açılmıyor ama açılanda var, google felan açılıyor bende rahat. amaan işte neyse sabaha yaparlar onlar uyumasın ben uyurum mis gibin lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Yurt disi gidip geldikten sonra duzeldi gibi. Bu bir kac seferdir oluyor ver artik resmen "Süleymaağğğn, lan yurt dışı gitti yine resetle ağuakoyim" olayi. Allah bin belani versin Telekom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 YES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yurtdışı toparlamaya başladı, HADİ OĞLUM HADİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 timuçin abi sen de az çakal değilsin ha, okuyosun da yazmıyosun olay olana kadar heh heh heh heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 DÜZELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Beyler alışın bundan sonra yurt dışı murt dışı yok yerli malı yurdun malı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 HAYATA TEKRAR BAŞLAMAK GİBİ BİŞEY BU!!! hell yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 evet düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Eulogy said: timuçin abi sen de az çakal değilsin ha, okuyosun da yazmıyosun olay olana kadar heh heh heh heh Yahu nasil yazmayayim. Dun gece sabah 5'te yattim, bu gece nobetim var. Bir kac dakikalik uyuyayim dedim sirenler otmeye telefonlarim calmaya basladi. Noldu ? E siteler acilmiyo. Acilmaz tabi '^+&%&/%+ optugumun telekomu yuzunden. Ne arizalar var bilseniz, akliniz hayaliniz durur cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 EN .. net ttnet sloganıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar