Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 MAHMUT ABÜÜÜ ODAYI SÜPÜRMEK İÇİN ŞU FİŞİ ÇEKTİM BÜŞÜ OLURMUUU !'^=!'^!'=)^'!^=!' Düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 eregorn2 said: oha msn e girdim edik: oha geri çıktım... görüntülü kafam girsin sana ttnet düzeldi falan yalan... aha bööle oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Annesini hissedeyim boyle isin, MSN login olamiyor, pati&gugil disinda hicbiryere erisemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yurt dışı çıkışları patlamış sadece galiba dimi? google.com.tr falan açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 wow türkiyeye gelsin artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 trici! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 eregorn2 said: eregorn2 said: oha msn e girdim edik: oha geri çıktım... görüntülü kafam girsin sana ttnet düzeldi falan yalan... aha bööle oluo ya şimdi okudum da herkesin yazdıklarını,msn dahil her tarafı sorunsuz kullanıyorum,gerçi msn'den gir çık yapmadım sabahtan beri açıktı da,sokağa çıkıp geldim baktım listede kimse yok 3-4 kişi dışında :) Denemek için aklıma gelen tüm adresleri yazdım hepsine girdi,youtube'da video bile izledim. Garip sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 msn de patladı. modem + pc reset attım anca gırebıldım kısme yok msnde .... bu kablolarla kım oynuyorsa artık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yeter be yeter, nasıl bir hizmet kardeşim bu ya;böle hizmete alınmaması gereken parayı alıyorlar yetti ya :X:X:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 MADBOY said: Annesini hissedeyim boyle isin, MSN login olamiyor, pati&gugil disinda hicbiryere erisemiyorum. you are a mad boy http://www.meebo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 dark sevmiom seni git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 zavallı adsl kullanıcıları nıahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 düzeldi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bu ne lan böyle, iyce patladı bağlantı :( Oyun filan oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 uzun uğraşlarım sonucu msn e girebildim ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ulan kıbrıs tayken negzel ttnet falan dinlemeden mis gibi giriyoduk millet küfrederken yavaş da olsa. abi %1000000 yapılmıştır ve de sorulmuştur da bunu dava mava edemiyozmuyuzkine??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 msn e girebildim ama bunu buraya yazabilmem birkaç dakika sürdü ddfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyronian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bende msn e girebiliyorm da swg de mortluyor loss %100 ping direk 0 :D bağlantı yok. nasıl bir olay anlamadım. ttneti basıyoruz hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 kablonet alın rahatlayın gençler torrente abanayım ben biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bu gün hızlı bağlantı olsun die hızımı 8 e çıkardım... şu hale bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bi ara kabloda da gitti valla , ama bütün gün hiçbişey yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 önemli olan hızı değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bu konuda küfür serbest olsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 şu an düzeldi benim internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar