Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
barnacle said:

abi hızı 12 olanların kaderi aynı. seperate senin de öyle mi oldu bilmiyorum ama kopma problemi vs ortak bizim pyro ile. şu an 6 ya düşürmüşler hızımı ama kopma yok. bi boklar yapıyolar ama çözemedim

Gelen Giden
ADSL Hızı(Kb/s): 4373 601
Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 4373 723
SNR Sınırı (dB): 8.2 0.0
Hat Zayıflaması(dB): 47.4 31.2
Güç (dB): 18.5 12.2

:S
Mesaj tarihi:
bugüne kadar küçük kesilmeler,arızalar dışında ttnetle barış içinde giderken taahhütten sonra işlerin kötüleşmesi :(

herhalde taahhüt verenlerin portlarını,bilmemnelerini ayrı bir yere kapatıyorlar
Mesaj tarihi:
dün akşam 6-7 gibi netim yavaş geldi, speedtest.net'te bi kontrol ediyim dedim .. 0.52mbit fln çıktı. Aradım telekomu anlattım durumu..

2 saat sonra tekrar kontrol ettim 7.2 mbit'e çıkmıştı..

PS : 8 mbit'e kadar sınırsız (adil kota ıvır zıvır) pakedini kullanıyorum.
Mesaj tarihi:
Rhox said:

İzmir alsancak ttnet gene rezalet, merak ediyorum yağmurla nasıl bir alakası var bu işin her yağmur yağdığında aynı şey oluyor ?

yağmur yağdığında bakır kablolarda sinyalizasyon problemi oluşuyor. bu da bağlantı sorunlarını doğuruyor. alt yapı ne kadar eskiyse o kadar çok sorun yaşanır.

kaptan barizi dinlediniz.
Mesaj tarihi:
kapatalım gitsin o zaman :o

zaten: Yeni KONDA araştırmasına göre, Türkiye'de nüfusun yüzde 29'u 'internetin topluma yarardan çok zarar getirdiği' ifadesine katılmazken, yüzde 29'u bu konuda 'çekimser' olduğunu, Yüzde 42'si zararlı bulduğunu kaydediyor. Türkiye'de nüfusun yüzde 57.1'i ise interneti hiç kullanmıyor.
Mesaj tarihi:
2 gündür avrupa'dan 170 ping alıyorum. 800lere kadar çıkan spikelar oluyor. başka başka serverlar denedim, sonuç aynı. var mı bunun gibi sorun yaşayan? Ankara ttnet
Mesaj tarihi:

resmini de koyayım tam olsun dedim. 8mbit yerine 4mbite sabitleyin hızımı falan desem düzelir mi?

ayrıca ben yıllardır MMO larda 110-120, fpslerde 80 pingi görünce mutlu oluyorum. Herkeste böyle mi? Superonline a, uydunete falan geçsek düzelir mi bu iş?
Mesaj tarihi:
said:
Downstream Upstream

SNR Margin: 8.7 9.1 db
Line Attenuation: 42.9 49.7 db (30 felandi bunlar)
Data Rate: 1911 226 kbps (12500 / 800 civariydi)
Max Rate: 2312 223 kbps

8mbit (12 mbit yapmislardi). ya adil tarifeyi uygulamaya basladilar ya da cok fena problem var.
  • 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...