Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 deneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kermit said: benim bi ara sınav döneminde denk gelmişti. gece 4 gibi aklımıza gelmişti hatta ya ilerimi geri mi alınıyo demiştik kimse bi karar veremediydi evi arayamadık o saatte bişi sanarlar diye. arkadaşları arıyo adamların saat muhabbetinden haberi bile yok bizde nolur nolmaz diye 11 de sınavımız vardı 8 de okula gitmiştik ya. abi alkol mu aldiniz sinav oncesi naptınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 abi cep tlf bilgisayar vs. alıyo zaten saatleri ileri teknoloji bizim ihmalimizi örtüyoki zatii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Riddler said: kermit said: benim bi ara sınav döneminde denk gelmişti. gece 4 gibi aklımıza gelmişti hatta ya ilerimi geri mi alınıyo demiştik kimse bi karar veremediydi evi arayamadık o saatte bişi sanarlar diye. arkadaşları arıyo adamların saat muhabbetinden haberi bile yok bizde nolur nolmaz diye 11 de sınavımız vardı 8 de okula gitmiştik ya. abi alkol mu aldiniz sinav oncesi naptınız :) ben alkol kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar