barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 gri renkli olan isimler var. yorumlarda filan böyle. ama hani arkadas olmadıın icin profiline bakılmayanlar gibi degil. siyah deil yani direk gri. ne bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 "ya facebuk çok bozdu bence" diyen adamlar sanırım. artık biri mekandan ayrıldığında yorumalrı kaybolmuyo, ki yorumlar üzerine muhabbet mal olmasın. sanırım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 adam gizlemiş kendını aratsan bulamazsın misala onu. ama mesajı gözüküyor tabeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 laaağn şimdi gördüm. bunlardan biri arkadaşım. yani öleydi arkadas listemde yoklar, fotolarım ucmus onun tarafından taglenen. arattım mı bulunmuyolar filan. alla alla bişi de olmadı ne diye böle gizlesin ki kendini, arkadaslıktan cıkartıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 gizlememiş hesabı dondurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 karar verin. denesin birileri. kesinlikle öğrenmem lazım. simdi baktım 2 birbiriniz tanımayan insan aynı drumda. nolyuo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ara arkadasını sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 lan öle de paranoyak derler. zaman geçsin öle sorarım zaten de simdi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 denedim. gizlilikmiş. arkadaslıktan cıkartıp gizleyince arama sonuclarını öle oluyomus. vay #$@½kız beni silip bide gizlemis lan durduk yere bisi olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 onlar seçilmiş insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar