Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 euah ama youtube dnslerini silmiş şerefsiz program. hosts dosyası nerdedir acep bulmam lazım tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Buyse said: hala aynı. ttnette de çözüm yok. delirecem. 10 defa refresh den sonra giriyorum sitelere bazen bazen hiç sorun olmuyor. dns hatası dns hatası ay baydım aynısını yaşıorm bir süredir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Saat 3 den beri 4.2.2.2 ve 4.2.2.3 calismiyor. Genel bi problem dicem de ne alakasi var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 KHaRoN said: Saat 3 den beri 4.2.2.2 ve 4.2.2.3 calismiyor. Genel bi problem dicem de ne alakasi var yani. evet gitmişler, otomatik aldırdım düzeldi, bin türlü bişi yaptım bu akdar kolay birşey olacagını düşünememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Buyse said: oha çözüldü sanırım. winsockxpfix.exe diye bişey önermişler forumda. şu an kaymak gibi. + inanılmaz hızlandı net noluyo lan şu programı deneyin derim bi. virüs falan taratın ama ben taratmadım çalıştı ama işe yaradı. tüm ayarları sıfırlıyor. sonra youtube için falan ayar çekersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar