Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 dikkatimi çeken baya bi alttaydi konu kısaca up yazsaydınız daha makbule gecerdi.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Kronosh, 17 Mayıs 2004 14:48 tarihinde demiş ki: rancour cok haklısın. bu cumleyi kurupta kendi serverlarinda ph acan arkadasta sensin kronosh[signature][hline]Worldbuilder Roanoke Quaxis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: RRa, 18 Mayıs 2004 11:49 tarihinde demiş ki: öff öfff iyiki bi açik var ya biri shard açmayi bilmez dieri her gördüğüne dener kendini hacker zanneder... Sıkıntı basıyor adamaaaa Adam gene lafı gedigine koymus helal RRa *!RRa Hayranlık Besler*[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 benim anlamadığım burda imla hataları cok eğer imla kullanmak istiyorsan abartma ne bu bilmemne bilmemne................... bune abicim 3tane nokta koysan yeter bune? yorum yok gibi bişey diyorsun bu ............... larla[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tig Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 [Bu mesaj tig tarafından 23 Mayıs 2004 10:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Brook, 18 Mayıs 2004 00:12 tarihinde demiş ki: said: Owner_Bloody, 17 Mayıs 2004 09:02 tarihinde demiş ki: Account açmaktan acizler (4 gün oldu başvuralı :P) Ben denedim 45 dakika içinde açıldı.Sen okumaktan aciz olmayasın. Ayrıca sen ne zaman adam oldunda insanları eleştirmeye başladın.Sen oyle bi server bile kuramazsın,kendin yapabiliyormusunki insanları aşşağılıyosun(aşşağıladığını sanıyosun)ama şunu bil sen daha aşşağılıksın.. Neden bilmiyorum ama sana karşı acaip bi antipatim var. brook azını topla cocuk daha yeni yeni başlıyor bu işlere belki sendemi böyleydin asıl bu soruya cevap yazan aşşalıktır sanane kardeşim game masterlarla onun arasında bi iletişim ne her boka maydonoz oluyorsun brook azını topla üslübuna ceki düzen ver[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something [Bu mesaj Erutan tarafından 23 Mayıs 2004 10:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar