Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

250 TL yi geçmicek iyi bir wireless adsl modem tavsiyesi

White Wolf

Öne çıkan mesajlar

KHaRoN said:
250 lira nedir hakikaten =]

d-link ve linksys e bak. 120 lira ustundeki her modeli goz kapali alinir.

ilerde baglanti tipini degistirmen soz konusuysa guzel bi kablosuz router/gateway al hatta, herbiseyde kullanirsin madem para var ortada

ZyXEL lere ne diyosun, aslında en iyi modem diye biliniyor büyük bir kesim tarafından ?
Sosyal ağlarda paylaş

muhakkak buyuk firmalarin hangisine 120 lira versen pisman olmazsin, zyxel icinde bu gecerli, ztn 54mbit bandindaki iyi modellerden birini alicaksin ki hepsinin fiyati 100-160 arasi degisiyor.

ondan sonra devreye mimo girince fiyatlar min 250 ye firliyor.

rahat rahat kesene uyani al yani, benim sahsi onceligim dlink ve linksys e dogru olurdu o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

250 lira oyle extrem bi fiyat degil ki.

torrenting yapiyosan, ucuz modemler zaten i$ini goremez. Boyle bol ram li hizli cpu lu bi$iler alman lazim.

ama dersen ki ben sadece wireless range acisindan degerlendiriyorum konuyu. o zaman linksys wrt lerden alacaksin ve antenlerini sokup guclu indoor omni lerden takacaksin. 200 lirayi gecmez heralde.

ayni $ekilde d-link in de extra guclu indoor antenleri var, ayni numarayi ona da cekersin. hatta airties da olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

airties rt-205 wireless adsl modem kullanıyorum. alalı 1 sene olmadı 130 tlye almıştım galiba. süper çalışıyo. ps3ü ilk aldığımız sıra Zoom vardı. çok çektik yurtdışına bağlanıp oynayamadığımız bile olmuştu. ama çok memnunuz bundan. tavsiye edebilirim. belki kriz ötv indirimi filan 100e bile alabilirsin airties serisinden iyi birşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...