White Wolf Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Arkadaşlar wireless modem'e ihtiyacım var ama internet forumlarında modem tavsiyelerinin birçoğu 2 sene önceye ait, bana tavsiye edebilceğiniz 250 yi geçmicek modem varmı ? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 250 ne yahu. 100 liralik vardir guzel bisey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 airties iyimidir yav genelde herkes bunu kullanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 di said: 250 ne yahu. 100 liralik vardir guzel bisey =) : P Açıkcası bende tam 250 ytl vermek istemiyorum ama 130 ytl limit koysam bu modem işlerinde bazen 20 ytl modemde büyük bir fark yaratabiliyor o yüzden herkesin tavsiyesini merak ettiğimden bu limit :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 250 lira nedir hakikaten =] d-link ve linksys e bak. 120 lira ustundeki her modeli goz kapali alinir. ilerde baglanti tipini degistirmen soz konusuysa guzel bi kablosuz router/gateway al hatta, herbiseyde kullanirsin madem para var ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 KHaRoN said: 250 lira nedir hakikaten =] d-link ve linksys e bak. 120 lira ustundeki her modeli goz kapali alinir. ilerde baglanti tipini degistirmen soz konusuysa guzel bi kablosuz router/gateway al hatta, herbiseyde kullanirsin madem para var ortada ZyXEL lere ne diyosun, aslında en iyi modem diye biliniyor büyük bir kesim tarafından ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Evdeki adsl baglantisi icin abartip kucuk-orta olcekli sirket modemi almaya gerek yok. Yok abarticam diyosaniz mikrotik.com.tr'deki urunlerden satabilirim size =P edit : adres su olcakti ; http://www.wireless-turkiye.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 muhakkak buyuk firmalarin hangisine 120 lira versen pisman olmazsin, zyxel icinde bu gecerli, ztn 54mbit bandindaki iyi modellerden birini alicaksin ki hepsinin fiyati 100-160 arasi degisiyor. ondan sonra devreye mimo girince fiyatlar min 250 ye firliyor. rahat rahat kesene uyani al yani, benim sahsi onceligim dlink ve linksys e dogru olurdu o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 zyxel alma, 2002de aldığım zyxel adsl modem hayatımı karartmıştı, kurulumu kullanımı kalitesi herşeyi düşüktü, hemde piyasadaki diğer modemlerden pahalıydı ve büyüktü. evet bu yüzden alma hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Hadi ya, bu d link ler iyi gözüküyor, ozaman ona doğru iyice bir kayim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 250 tl yi geçen modem istesende bulamazsın kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 250 lira oyle extrem bi fiyat degil ki. torrenting yapiyosan, ucuz modemler zaten i$ini goremez. Boyle bol ram li hizli cpu lu bi$iler alman lazim. ama dersen ki ben sadece wireless range acisindan degerlendiriyorum konuyu. o zaman linksys wrt lerden alacaksin ve antenlerini sokup guclu indoor omni lerden takacaksin. 200 lirayi gecmez heralde. ayni $ekilde d-link in de extra guclu indoor antenleri var, ayni numarayi ona da cekersin. hatta airties da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Linksys WAG54GP2 kullanıyorum performans olarak tavsiye ederim. Voip düşünüyosan o da kaliteli. Ama menüleri eski cnet modemime göre yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 airties rt-205 wireless adsl modem kullanıyorum. alalı 1 sene olmadı 130 tlye almıştım galiba. süper çalışıyo. ps3ü ilk aldığımız sıra Zoom vardı. çok çektik yurtdışına bağlanıp oynayamadığımız bile olmuştu. ama çok memnunuz bundan. tavsiye edebilirim. belki kriz ötv indirimi filan 100e bile alabilirsin airties serisinden iyi birşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar