Ragazzo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 fallou7 said: aksiyonu kacirmisim.o sira herhalde thunder mountainda wc onunde kamp kurmusumdur:)sana denk gelmemisim demek ki.tmde genelde solo takılıyorum orda ki inf rewardina ihtiyacim var hehe uzaklara ucma kusum ucupta gitme vurulursun!:) Haydarpasa son gordugun Ragazzonun kahkahaları olucak bu haftasonu :D TM de benımde ınf rewarda ıhtıyacım var bende gelım orayada bı faydan olsun bana B) bakalım solomusun yoksa yıne yarım wb adamla ahkam mı kesıyosun wc onunde :P dostum her zmn soloda beklerım bende kendımı gelıstırmıs olurum. . . Dosthane bir solo gıbısı yoktur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 FatihTheOasis said: fallou7 said: Ragazzo said: fallou7 said: sende Wl yok muydu Ragazzo hatta petinin ismi yanlis hatirlamiyorsam Garipti.Size kesildigimizi hic hatirlamiyorum.kesilmissekte ilk goruste intikamimizi aliriz:) Trathias Axe Biteda da wh ile oynuyordun di mi? Dogru gormussun WL yi ve aslanımı. Sen yoktun o gun wc onunde onlar yan taraftan sıkıstırmaya calısıyolardı bızı guzel savas oldu orda :)-D sen pek yalnız dolasmıyosun hatta hıc yalnız dolastıgını gormedım o yuzden senı kesmek ıcın benımde ekıple olmam lazım ama yalnız gorursem, ztn sen benı sana dogru ucarken gorursun B) aksiyonu kacirmisim.o sira herhalde thunder mountainda wc onunde kamp kurmusumdur:)sana denk gelmemisim demek ki.tmde genelde solo takılıyorum orda ki inf rewardina ihtiyacim var hehe uzaklara ucma kusum ucupta gitme vurulursun!:) TM de solo ha eyvah eyvah Haydar görmiim seni tek valla düşerim peşine gerçi seni hiç solo görmedim be hoca arkanda healer varken de o ipeksi armorla gelmem yanına :) hehe Fatih biraz mazosistsin herhalde.seni kesmek 8 snmi alir:) abi benim armor seninkinden de ince berserk oldugumda armorumda resistimde %50 dusuyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 fallou7 said: FatihTheOasis said: fallou7 said: Ragazzo said: fallou7 said: sende Wl yok muydu Ragazzo hatta petinin ismi yanlis hatirlamiyorsam Garipti.Size kesildigimizi hic hatirlamiyorum.kesilmissekte ilk goruste intikamimizi aliriz:) Trathias Axe Biteda da wh ile oynuyordun di mi? Dogru gormussun WL yi ve aslanımı. Sen yoktun o gun wc onunde onlar yan taraftan sıkıstırmaya calısıyolardı bızı guzel savas oldu orda :)-D sen pek yalnız dolasmıyosun hatta hıc yalnız dolastıgını gormedım o yuzden senı kesmek ıcın benımde ekıple olmam lazım ama yalnız gorursem, ztn sen benı sana dogru ucarken gorursun B) aksiyonu kacirmisim.o sira herhalde thunder mountainda wc onunde kamp kurmusumdur:)sana denk gelmemisim demek ki.tmde genelde solo takılıyorum orda ki inf rewardina ihtiyacim var hehe uzaklara ucma kusum ucupta gitme vurulursun!:) TM de solo ha eyvah eyvah Haydar görmiim seni tek valla düşerim peşine gerçi seni hiç solo görmedim be hoca arkanda healer varken de o ipeksi armorla gelmem yanına :) hehe Fatih biraz mazosistsin herhalde.seni kesmek 8 snmi alir:) abi benim armor seninkinden de ince berserk oldugumda armorumda resistimde %50 dusuyor:( Valla mazoşistim BW ile solo oynycam diye diye ne yeni yetmelere meze oldum sorma :) sonunda çözdüm ama öle sıradan BW gibi deilim neyse bi gün karşılaşırsak gösteririm arada Berserk modda bi choppa beni yakalarsa 8 saniye de ne 3 saniyelik işim var :) iyi kamufule olmak lazım haha Birde Fatih Daoc niki burda Oasis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 oh oh muhabbete katılim bende:) dün aksam destro praag da wc ye gerlmişti bi ara. bize kendi grubumuzu kurmuştuk ve baska order playerlarla fırladık dısarı 2 dakka sora dest cesedi doluydu etraf:) tam durdugum yerde bi baktım kalit sag ayamın dibinde yatıyor tandagh(yanlış yazmış olabilirim) sol ayagımda:) sonra bi baktım kissmebaby kacmaya calısıyor trat ile bindik tepesine onunda:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Kestiği zaman konuşan arkadaşlar bugün konuşmuyor alla alla acaba dün akşam bişimi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 noldu? bana hiç bişi olmadı?:) yani 2345345 tane destro kestiginde bizi sende arasındaysan onların dicek bişi yok tamam kestin bizi belki 1 defa vurabilmişsindir:P ayrıca dün akşam bir cok combatta gurur duydum kendimle. kac kişiye karsı ölmeden dayandım dakkalarca:P ha yanlız oasis bi ara sana kesilmiş mi nolmuş, son vurusu sen mi yapmışsın ne biraz sinirliydi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 hahha 1 kaç kere wurmak mı ? sen combat log'lari ara ara incele bak bakalım sana wuranlar arasında en cok kımler war :) Sadece 1 kişi sölemiş ozaman sizden bize kesildiğini :) Ama uzun zamandır en keyif aldiğim combat'lardandi ne kadar healer sayımız az olsada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bi kere ben dün aksam cok az öldüm:P hatta seni gördügüm(bizim wc nin dısında hemen) combatta hic ölmedim:) ama orda bo da öldüm bi kac defa ordaysan bilemem. bi ara seni targetladık hatta dikkatini cekmiştir ben o kadar destronun arasına daldım seni yere yatırdım ama bi türlü fırlatamadım bizimkilere dogru. sürekli birileri beni yere civiledi ulasamadım sana. zaten sende hemen kacıveriyosun en arkalara. biraz yiğit ol:P bide burda gelip sadece sen konusuyorsun invadoria adına. ama diger arklarından cok kestik be hocam onlarda cıkıp mertce sölesinler evet kesildik diye. olmuyor böle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ahahaha sardi benım karkaterim tank olsa en onde olurum ve senın kadar mızmızlanmam :D karakterim arkadan usul usul dövmeyi sewiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 yoo ne sorc lar var adamlar geliyor içimize giriyor patır kütür götürüyor. isterdim ki sende öle ol:P ne mızmızlanıcam yahu:) yok öle bişi ahh ahh su 1.3 gelsinde o zaman bakıcaz order geri döndügünde. sayımız artıgında:) dün reiklandda screenshot alacaktım böyle bi zerg olamaz. kuyrugum bası bizim wc deyken sonu fort girişindeydi resmen...fortu alamadınız o ayrı. zerg bölününce olmuyor di mi?:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Ben fortla falan pek ilgilenmıyorum sadece ilgi alanım rp :) o dediğin adamların itemleri tamdır benım daha lv'den almam gereken drop larım ve almam gerken lvl lar war ilerleyen zamanlarda onlarıda yapicam merak etme sen ;) Hele bi şu anda 40 olmamiş kasan kadromuz gelsin ozaman gör bak nerelerden wurcami B)- Aslında dest mantıklı olsa once reikwal i kitler ama genelde kolaydan zoru seçior :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 o değil de sardiusla hariri indirene kadar anamız ağlıyor, yok böyle tanklar :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bizimde alttan gelen güzel dps ekibimiz var:P zaten bizim su an eksigimiz melee dps azlıgı. tankları gecenler direk range classlara biniyor. arada melee dps lazım slayer/wl gibi. işte onlarda henüz 40 olamadı ama olacaklar yakında inşallah:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Bizdede çok fazla mele dps war artık mele'ye doyduk..Ama her türk'e kapi açik olduğundan geri çevirmiyoruz ( sadece charını değiştirtiyoruz:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 sardius said: bide burda gelip sadece sen konusuyorsun invadoria adına. ama diger arklarından cok kestik be hocam onlarda cıkıp mertce sölesinler evet kesildik diye. olmuyor böle:) öldük mü öldüğümüzü söyleriz mertçe kabulleniriz be sardi takma kafana bizim mertliğimizi... tarti ragazzo ve altarla karşılaştık dün reikte sizin wc önünde kapıştık yeri geldi kaçtık yeri geldi onlar kaçtı hatta bir ara kranaati cücüsünüde getirmişler yanlarında. birkaç sefer praagta harir geldi target'a ama boy küçük olunca eğil vur falan zor oluyor onun yerine uzun tüylü helmetinle sen daha cok geliyorsun ele :P ha birde enginarınız var archkan alla onu nası biliyorsa öyle yapsın diyecem ama zaten cezalandırmış küçük bırakmış :P şaka bir yana dünkü kapışmalalr baya bir zevkliydi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 yaw helmi cıkarıyorum bu seferde dazlak kafam cok belirgin oluyor hiç kaçışım yok:P olsun ben gururla tasıyorum o tüyleri:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Praag da güzel savaşlar oluyor gerçekten ama vs yaparken birden başkaları da gelip karışınca uyuz oluyorum.Dün 2 3 kere başıma geldi.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Harir said: Praag da güzel savaşlar oluyor gerçekten ama vs yaparken birden başkaları da gelip karışınca uyuz oluyorum.Dün 2 3 kere başıma geldi.(:P) Evet, tek başına dolaşırken reskill manyağına çevirdik seni biz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ramocan said: Harir said: Praag da güzel savaşlar oluyor gerçekten ama vs yaparken birden başkaları da gelip karışınca uyuz oluyorum.Dün 2 3 kere başıma geldi.(:P) Evet, tek başına dolaşırken reskill manyağına çevirdik seni biz... pardon cıkaramadım siz kimdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 eheh dün ben bugünde size reskill oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Romocan Kim bilmiyorum bizdensede bilmiyorum Bu tatil boyunca baya birbirimizi kestik kesildik ( normal olan da zaten bu ) ama en güzeli gece 2 vs 2 oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bakariz said: Romocan Kim bilmiyorum bizdensede bilmiyorum benim bir fikrim var ama köftehor olmasından şüpheleniyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 benimde aklima ilk Fenix geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Eltharion'da 1.2.1 öncesi hiç altdorf'a girememişti Dest, 1.2.1 sonrası hergün şehirdeler maşallah. ama birşey yapamıyorlar neyseki, henüz kitleyemediler 15 denemede falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 sabonis said: Eltharion'da 1.2.1 öncesi hiç altdorf'a girememişti Dest, 1.2.1 sonrası hergün şehirdeler maşallah. ama birşey yapamıyorlar neyseki, henüz kitleyemediler 15 denemede falan. Nedeni basit şuanda herkez fll invader nie kassın ki dest ? Zone lock'larda sadece rp için suan keep'lere ole kralınızı kestimiz seferki gibi bi atak yok nedenide basit herkez invader...Bi organizasyon yapip gene kral için belki gelirler ama organize işinde başarlii değiliz...Biz genelde organize olamdan gelip kral kesenlerdeniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar