Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Fortress / Altdorf City Farm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sardius said:

eski büyük guildlerin online sayısı artık bizimkinden bile az durumda.

o kadarda degil abartma sende.. tamam azalmıs olabilir ama inan bana senin guild'den fazladırlar.. :)

PS:Burda kalmayı dusunuorum,bizim arkadaslar zaten dest tarafında(bloodline) onlarala aradabi lan party yabıoruz,ne zamn gorussek bana gaz veriolar gel die de cıks ben WH ile mutluyum :)
Mesaj tarihi:
Sardi gel sende dest ol intikamını al orderdan :P

Densiz said:
Girdikte ne oldu? Arkadaşa 4 tane aynı epic takı ve 3 tane kafalık düştü.
Millete 4-5 tane omuzluk düşmüş.

24 saatlik dungeon un 14 saatinde ondum oncesınde'de on oldumuz zamanı bilmiyorum ama 1 saat'te ona desen.15 saat'te bir belt birde arkadaşın paslamasi ile morbag aldım:) isyanların en önde gidenı bendeydi dün oysaki sadece helmet ve Shoulders lazımdı.. Kısmet:)o
Mesaj tarihi:
Sato, aslinda ben gelicem su Sin(Arda) chaine baglamak icin WH le geri donmeyi dusunuyorum. Arda sen git buralarda boy gostericegine RRini yukselt zibidi. Sanki sen healladinda ods lar krali kesti, csr gelmis reslemis her olduklerinde bidi bidi yapma simdi.
Mesaj tarihi:
black company, the black company, cortez ve tayfası falan oynamıyor artık heralde dimi?

dün saat 6 da falan serverin order populasyonu lowdaydı migrateden sonra çok bırakan olmuş. umarım geri dönerler.
Mesaj tarihi:
Sparta'nın en çok online olan 2 guildi bc ve tbc de toplam online sayısı artık bazen 20 kişiyi geçmiyor.azgal da desto kasıyorlar diye duymuştuk ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Bc ve Tbc eski görkemli günlerinden çok uzaktalar...Online sayıları azalsada Redguard,Bc ve Tbc suanda hala order'ın en aktif guildleri.Kortez 80 olduktan sonra Slayer'a geçti slayer olarak oynuyor order'eski şaşalı günlerinde olmadığı için ve kalabalık olamadiğindan kortez'de bişi yapamıyor
Mesaj tarihi:
9 Nisan Saat 14:45 biz geldik Altdorf:D

Yine ben işteyken girdi dest şehre...Bari pq ları yapsalarda 24 saat kalsak işten çıkınca farmlasam son 2 parçamı:)o
Mesaj tarihi:
Jaruza said:
Şamarı yiyince aklımız başımıza geldi :D

Ya yapmayın arkadaşlar şimdi gircez şehre 24 saat cıkmıcaz görceksınız kım neyi yiyince ne oluyorB)- Gerçi hiç zevqli değil 24 saat pve :)-D
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:
bakariz yoksa gene order domınemı edıyor serverı?ben sizden kralı kesmenızı beklıyordum,ucuncu asamaya gelmıssınız forumdan okudugum(moonlapse) kadarıyla

Order donemı dewam edior ediyor denemez sadece artık locklamak daha zor order kış uykusundan uyandı gibi :) Güzel sawaşlar oluyor
  • Yeni Oluştur...