Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak Eight Peaks - Fortress / Altdorf City Farm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Olay şöle son birkaç haftadaır prime timeda order bastırmakata prime time dışında kalan zamanlarda da destruction bastırmakta.Anlıyacağın gece 2 den akşam 6 ya kadar destro akşam 6-7 den gece 1 -2 ye kadar order bastırıyo:p ne server be.
Mesaj tarihi:
Mina said:

Altdorfta hemen hemen her öğün oralardayız,gecleride IC kasmaları oluor. Ama biz destrolar adamların baskentlerını kendılerınden daha ıyı bılıyoruz oyle bı hale geldık.Gobinler artık Altdorfta tur rehberlıgı yapıyor ek meslek...

bu konuda haklısın lvl 40 rr 65-66 olmuş ama hala altdorfta academyi bilmeyen ve hatta kendi classlarıyla ilgili bossu görmeyen, karl franzın kim oldugunu ve neye benzedigini bilmeyen arkadaslar var:)

bakalım taş hedefe ulaşacak mı? ulaşırsa damlar yakında zaten:)
Mesaj tarihi:
Mina said:

Altdorfta hemen hemen her öğün oralardayız,gecleride IC kasmaları oluor. Ama biz destrolar adamların baskentlerını kendılerınden daha ıyı bılıyoruz oyle bı hale geldık.Gobinler artık Altdorfta tur rehberlıgı yapıyor ek meslek...

Sürekli Altdorf da olunması, Destruction için kötü değil mi? Oyuna yeni başlayanlar heryer kitli olduğunda nasıl Renown kasacaklar? Hergün birkaç defa girilmesi SC lerin dahi kitli olması anlamına geliyor. Pek denge yok gibi serverda?
Mesaj tarihi:
denge arıyorsan hiç bir serverda yok. yapman gereken sececegin taraf azınlıkta olsa sehir kuşatması yapabiliyor mu önemli olan o. mesela azgalda order ezilsede sehere gidiyor arada. k8p de order istedigi zaman büyük zerg oluşturabiliyor. bizde yeni yeni basladık gibi şehir olayına. devamı gelir umarım.
Mesaj tarihi:
sardius said:

Mina said:

bu konuda haklısın lvl 40 rr 65-66 olmuş ama hala altdorfta academyi bilmeyen ve hatta kendi classlarıyla ilgili bossu görmeyen, karl franzın kim oldugunu ve neye benzedigini bilmeyen arkadaslar var:)

Ehehe Damlamadı abi baksana :D ?????? kendini yakmakla meşgül anlaşılan :D
Mesaj tarihi:
Sardi umarım o laf bana degildi, her iki stage 2 Bright wizard academynin,temple temizlenmesinde vardım Bloodlinedaydım tabıı o zamanlar.Ben ordan alıcagımı aldım Seraphielle.Sırada Sorcun itemları. Ha bi kacırdıgım Karl Franzın temizlenmesiydi ondada tatildeydim. Ama orderın stage 2 ye gelipte 2.PQda patlaması ayrı bi gariplik yoksa siz bu konularda bilgisiz oldugunuzdan mı gecemediniz stage 3e? Hani hezimete ugramıssınız ya sonrada buglı muglı demissiniz..Neyse tecrube olur size nasıl yapıldıgını filan ogrenrsiniz.. Ne de olsa 40 yılda bir giriyorsunuz,yapıyorsunuz bu tur olayları..
Mesaj tarihi:
sana niye olsun bu laf ki ben guildimiz icindeki bi kac arkadası kastettim. senin neyi bilip bilmedigin konusunda da hiç bi fikrim yok. yani bu lafıma atılacak en son adamsın heh.

bug olayına gelince monotlith de portal bugı var. ama baska bişi var mı bilmiyorum.

kaldı ki de ilk denemeye göre bence basarılıydık stage 2 de. bossları tanıdık. item aldık biraz. bi dahaki gelişimizde artık stage 2 yide kitleriz muhtemelen tabi stage 1 i kitleyebilirsek...
Mesaj tarihi:
Hakkan said:

sardius said:

Mina said:

Ehehe Damlamadı abi baksana :D ?????? kendini yakmakla meşgül anlaşılan :D

yapabildigi bi o zaten. kendini yakmak!

her ne kadar dpsi tıraş olsada, bir bw olarak hiç merak edip academye girmemiş olsada, bilmem kac defa lv ye girmiş olup hala yolunu bulamasada, her ne kadar kendini begenmiş biri olsada biz onu öyle seviyoruz:)
Mesaj tarihi:
Meyve veren ağacı taşlıyolar arkadaşım bu sardide oyunda ayrı burda ayrı oyunda organize 1-2 wb adamı dağıtıyoruz forumda dpsime laf ediyo "Oasis gel yatırdım" git pandemiğe söyle onun kadar crit olmayabilir bende ama ondada benim kadar toughnes yok ben unreal classmanı bi adamım ;) (500 toughnes)

Ayrıyetten mina bayadır giremiyorum 3 tuş bw demişin bir 2 laf söyliyim c&c ler sadece 4 tuş hangi 3 tuştan bahsediyoruz ha sizi öldüren 3 tuş var sizde 1 tuş WOP WOP WOP WOP WOP oda slow boille mefta oluyo 5 saniye daha beklemek zorunda kalıyosunuz hihiy

Bu arada çakmak kardeşimizinde başarılarının devamını diliyoruz eşşek yüküyle renown alıyo ve bi çok sc de random girsede, ezilsede çıkmıyo bizde çıkmayıp çok scler çıkardık ,çevirdik bu bi başarı ve cesaret öyküsüdür örnek alın çakmak kardeşimizi bakariz çarptımı kafana taş ?Çarpmadıysa çarpana kadar taş atıcam sana :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Marl0_on said:

norn destructionı da lotdde dolaşayım diye uğraşsın, çok kıskandım.

bizim dest'te lotd acabilmek için zone lock peşinde koşuyordu ama kantarın topuzu biraz kaçtı. :D sadece zone lock işimize gelmedi altdorf lock oldu. ne diyelim...
Mesaj tarihi:
Dün gece ki Altdorf hasılatı bayağı iyi idi. BWC buglanınca mecburen Invader kastık. Bayağı bir crest bir de invader head düştü. Saat gece 3'te elektirikler kesilince bırakmak zorunda kaldım :'(
  • Yeni Oluştur...