Aegean Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Kitap Silmarillion zamanının ilk kağıda dökülmüş biçimi bir çok detay var ancak tolkien hayranları aradıklarını bulamıyacaklar bence çünkü kitabı bir roman olmaktan çıkarıp günlük yapmışlar adeta, hikayeler arasında notlar, her hikayeden sonra bir notlar bolumu felan okunamaz yapıyor kitabı 10 sayfa okuyabildim ben. Bence tolkien şu anda mezarında dönüyordur[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 bende okuyamadim fazla sahsen anca yarisina kadar dayanabildim cok not cok detay var,yok siirlerin 3-4 versiyonu falan,cok karisik olmus bir hikaye deil bir arastirma var ortada resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bu cristopher tolkien in derlemesi mi oluyo? eğer öyleyse zaten roman diil bu. peri masalları üzerineyle falan kıyaslayabiliriz anca...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 valla ben almıştım bu kitabı yolda giderken arkadaş bi gördü aç gibi atladı direk ve hala kitap onda dur bi iyi hatırlattınız valla yarın alıyım kitabı :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar