aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Gerek milli maçları , gerek lig maçları için. Nedir alternatifler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Caddebostan barlar sokağına gir bulursun :) Hatta cumartesi hep beraber girelim bulalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Bostancı şelale asfasf edit: çamlıca desde, fenerbahçe de bilumum cafeler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 balon tarif et oraları :) ayrıca cmrtesi beraber organizasyon yapabiliriz milli maç için. biri yoklasın patiyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bostancı şelale kankut bostancı tren istasyonunun yanında .bostancı sahile yakın yani.bu bildiğin nargileci , çaycı , tavlacı. caddebostan barlar sokağına gidersin kankut , oralarda da vay baya mekan . girersin kafana göre birine. fenerbahçe eski piramite gitmeden ( parka yani) solda baya bi cafe var , isimlerini hiç hatırlamıyorum hacı , orada oyun da oynarsın ; nargile-çay falan takılırsın. çamlıca desde de kısıklıdan çamlıcaya ışıklardan sola döndüğün bir yer var yukarı çamlıcaya çıkan . o yolun üzerinde kalıyor . Ben senle gelirdim hacı da , bu maçı evde izlicem yav. bizim aile cümbür cemaat evde , onları satmıyayım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar