Lopeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Hepsi güzel güzel paketlenmiş ve destekli felan. Hiç okunmadılar ve satışa konmadılar. Yani cillop hepsi. Ayrı ayrı satmak yerine hepsini birden ucuz güzel bir fiyata satmak istiyorum. Hepsi orjinal ingilizce. Bazı sayıların birden fazla kapaklısı var. Hangisi istenirse onu veririm sorun olmaz. Hepsinin resmini çekmedim ama istenirse koyarım onlarıda. Tales of Suspense,Commemorative Edition Captain America 1&The Invincible Ironman 1 - Sayi 1 - 64 sayfa Punisher War Journal - Sayi 1 2 3 4 5 6 IDENTITY CRISIS - Sayi 1 2 3 4 5 6 ve 7 AGE OF APOCALYPSE-X MEN - Sayi 1 2 3 4 5 ve 6 Omac - Sayi 1 2 ve 3 VILLAINS UNITED - Sayi 1 2 3 4 5 ve 6 AVENGERS INVADERS - Sayi 1 2 3 4 5 ve 6 The Omac Project - Sayi 1 2 3 4 5 ve 6 Secret Invasion, the Amazing SPIDER-MAN - Sayi 1 The Invincible IRONMAN - Sayi 1 OMEGA FLIGHT The Initiative - Sayi 1 Justice Society of America - Sayi 1 Ultimate Origins Sayi 1 46 civari bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ps3 oyunlarıyla takasta olur artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 punisher war journal herhalde yapılmış en duzgun punisher serisi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Halı güzelmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 satayım =) rahat 20 25 yıllık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Takaslık zıvıra Nintendo ds için DSTT kart (kullanılmamış 0 paketinde) + 6 orjinal (büyük ihtimal) oyun kartuşuda ekledim (6 orjinal oyunun biri orjinal değil) Oyunlar 4 5 yaşında kız çocukları için ideal, 20+ yaşında insanlar içinde cüretkar ve zorlayıcı oyunlardır. Bratz Ponyz Dolphin Island Dora saves the mermaids crayola treasure adventures Animal Paradise Oyun dünyasının klasikleri arasında yer alırlar. Bir de 72 in 1 oyun var. İçinde new super mario, indiana jones vs bir çok güzel oyun var. + olarak bir de dstt kartı var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ps3 oyunlarının dışında ing ve ya türkçe fantastik kitaplarda takasa dahil olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bi de 2. el ucuza sixaxis arıyorum şimdi. dshock 3 alıpta eski sixaxisleri kullanmayan varsa slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar