Eno Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Arkadaşlar merhaba.. Bir web sitemde üyelik sistemi olacak. Bu üyelikler karşılığında ödeme alacağız. 2 ödeme opsiyonu olsun istiyorum.. Birincisi: kredi kartı ödemeleri... İkincisi: Banka havalesi ile... Şimdi kredi kartı ile ödeme alan, çalışabileceğim birsürü firma var.. Ama şunu arıyorum. Türkiye'de bir banka hesabı olan, bu hesaba yapılacak havaleleri, havale mesajındaki değer sayesinde bana ödeyebilecek bir merchang account sağlayıcısı varmı? Varsa adresi lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 onun yerine paypal kullansan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Kolayca havale olsun diyorum.. İki saat üyelik bilmemne uğraşmadan müşteri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 valla paypal turk bankalarindan para cekme , koyma da ekledi o yuzden hos duruyo bence de. ama soruna cevabi bilmiyorum ozur dilerim :( yine de upladim en azindan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ödeme yapmak için paypal üyesi olmaya gerek yok bildiğim kadarıyla(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar