toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 deno beni direk yaz listenin basına o zaman, madem dagıtıyosun :)
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 su an agliyorum biliyor musun... deno kanka naber ya? gorusemedik. bilet varmis sende fazla, bizi unutmazsin dimi
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 biri bilet dagıtıyomus dediler bene de cıkarmıki ??
raw power Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Lhuntarn said: Foo Fighters, Kaiser Chiefs, Nine Inch Nails, The Prodigy, Jane's Addiction, Juliette Lewis ve Santigold da kesinleşmiş. http://www.last.fm/event/834054 başka bir kaynak Buraya göre de Foo Fighters yalan olmuş,ama diğerleri geliyor. Güzel kadro da,ben şahsen biraz hayal kırıklığına uğradım.Bekliyordum White Stripes,Queens Of The Stone Age,Oasis falan gelsin diye.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 yazin rock and coke a gitmeyenner analarinin seyini gorcekler sabah 5 te gunes beyninize dogunca cehenneme donen cadirda 3 gun boyunca dus alamadan yasama cabasi verceksiniz
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 limp bizkit ve linkin park yaş ortalamasını dibe vurduracak ama yine de lineup cok guzel bence. prodigy bile super be rock festivali olmasına ragmen.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 The Prodigy Limp Bizkit Kaiser Chiefs Nine Inch Nails Santigold Jane's Addiction Julliette Lewis and the New Romantiques burda hangileri rock biri soleyebilir mi ya ha prodigy izlemeye gitcekmiyim tabiki gitcem ama rock mi kesinlikle deil aticam hapimi sabahlara kadar dens dens dens
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 rock'n'coke'un headliner'ı 50 cent olduğundan beri rock konusunu sorgulamıyoruz artık bone. aşalım bunları artıkın :P
Utterable Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 deno selam kankut, beni de gor =)))
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 NINE INCH NAILS!!! NINE INCH NAILS!!1 NINE INCH NAILS! NINE INCH NAILS1!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA... üzerine Jane's Addiction. Ne yapmış bunlar? Gitmek lazım.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Julliette Lewis and the New Romantiques bunlar daha önce gelmedimi bee başka festival havasında
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ham ham evet hatırladım bu kadınım bascısı superdi yawww tamam ema abla sağlosın
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 BonePART said: The Prodigy Limp Bizkit Kaiser Chiefs Nine Inch Nails Santigold Jane's Addiction Julliette Lewis and the New Romantiques burda hangileri rock biri soleyebilir mi ya ha prodigy izlemeye gitcekmiyim tabiki gitcem ama rock mi kesinlikle deil aticam hapimi sabahlara kadar dens dens dens ne abi nin, kaiser falan arabesk mi
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 lan olsa nolur, olmasa nolur, seviyosan git dinle ella ella.
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bitmiş ki biletler : ) ben nin izledim viyanada 2 sene önce efsaneydi de bunu kaçırdığıma hakkaten üzüldüm
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 öyle işte. ben 10 gün önce duydum festivali, kombi biletler 3-4 gün önce bitti. normal bilet kalmıştır belki tek günlük.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 sdfsd NIN ve Linkin Park'ın aynı sahnede yer almasına diyecek söz bulamadım valla sdf. aslında LP dışındaki kadro güzel bence; ama Juliette Lewis daha önce seyredildi, Jane's Addiction eskidi, Kaiser Chiefs o kadar yaygaraya değecek bir grup değil diye baktığımızda elimizde NIN ve Prodigy kalıyor. İkisi de uzaktan takdir ettiğim, yakından dinlemediğim gruplar oldukları için beni çok da heyecanlandırmadı festival; ama yine de bu kadronun iyi olduğunu söyleyebilirim. Eklemeler de olacaktır da, bir Radiohead, White Stripes, Pearl Jam kafalarında gruplar olacağından şüpheliyim. Masstival olacak mı onu merak ediyorum asıl.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Neler diyorsun! Jane's Addiction eskimez ayrıca yeni NIN ile Linkin Park da öyle farklı uçlarda değiller.
Lhuntarn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 raw power said: Lhuntarn said: Foo Fighters, Kaiser Chiefs, Nine Inch Nails, The Prodigy, Jane's Addiction, Juliette Lewis ve Santigold da kesinleşmiş. http://www.last.fm/event/834054 başka bir kaynak Buraya göre de Foo Fighters yalan olmuş,ama diğerleri geliyor. "Verdiğim linkteki event'i Rock'n Coke organizatörlerinden exagg açtı, o yüzden kaynak güvenilir." derdim, ama ben o mesajı attıktan bir müddet sonra Foo Fighters event'teki listeden çıkarılmış, o yüzden bir şey diyemiyorum.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 kaiser chiefs? şaka değil deee mi? edit: limp bizkit yazıyor last fm de.
Öne çıkan mesajlar