MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 evet yorumlarınızı bekliyorum. 1 saat sonra dışarı çıkıcam ve alabileceğim beni başına bağlayacak bi oyun istiyorum. evet istiyorumç[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Öyle bir soru sormuşsunki.. Ne tarz olduğunu söylesen daha iyi olurdu :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Sacred biraz oyalar seni hoş bi oyun ama multiplayer istiosan uo al omur boyu kalkama basindan :)[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 qui bu gkonuda bende yardım isityorum.rpg,strateji falan istiyorum ben...[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 eğer fps isterseniz far cry tavsiye ederim hala oynamadıysanız perşembe aldım dün bitti ama çok zevkli oyun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Rpg ve strateji isteyene Singles i öneririm kontrolsüz güç,. güç değildir Haydi Bree[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 warlords battlecry 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Bugün gittim Crusader Kings'i aldım. Aldığıma pişman oldum. Kötü bir oyun olduğu için değil, oyunu oynayabilecek kudreti kendimde bulamadığım için. Victoria, Europa Universals falan oynamadıysanız, ilk deneyiminiz bu oyunda olmasın :) Köşede durmuş bana bakıyor oyun: "çözz beni çözz"..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar