Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Eminim Daha Önce Verilmiştir Ama Dinlemeyenler Olabilir Kaçırmamak Gerek. :)
küheylan Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 başta marshall amfiye zoom yaparak aslında biz kıro değiliz testisine yaptık bunu göndermesi de yapılmamış değil. ailenizin psikanalizcisi küheylan.
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ehhe super olmus @kuheylan saz calanlar kiro degildir saz orta dogu ya ozgu turkiyede cok kullanilan bir muzik aletidir. Gitar calanlarda kiro olmaz diye bisey yok
küheylan Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ben o anlamda demek istemedim. yeni genç nesilde öyle birşey var aa bak türkü dinliyor kıro diye. hatta sözlük aleminde bile başlıklar vardır türkü dinliyen kıro diye, coğunluğu troll amaçlı olsa da. şimdi bi okudum da dediğimden o çıkarılmış olabilir doğru diyorsun da türkü severim ben de cok, 2 hafta öncesinde merdivende olsa bile erkan oğur konseri için koşuşuturdum falan. aman yanlış anlaşılma olmasın
Krmz Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yürü be hahaha, nasıl eğlenmişler yanlız of
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Sağdaki elemanın sesi çok iyi yalnız.
Law Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 OogahBoogah said: ehhe super olmus @kuheylan saz calanlar kiro degildir saz orta dogu ya ozgu turkiyede cok kullanilan bir muzik aletidir. Gitar calanlarda kiro olmaz diye bisey yok Ortadoğuya özgümü değil mi bilmem ama bağlama Türk çalgısıdır bunu vurgulamak gerek. Doğrusu bağlama Türkiyeye özgü ve ortadoğudada kullanılan bir çalgıdır olacak.
Öne çıkan mesajlar