Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuyumcu Sitesi


xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

s.a patiler.

şimdi bugün amcayla oturduk konuştuk ve biz kuyumcuyuz demeyeyim yani atölye ve özel tasarımlar yapıp mal dağıtan atölyelerimiz ve ustalarımız var.
şu anda kendi websitemiz var HTML olarak yazılmış fakat internet sitesi çok fazla kötü yani ilk düşündüklerinde tabii rusların kafasına ve gözüne göre düşünmüşler kendilerine göre haklılar tabii. şimdi bende bugün bunu düzeltme çabasına giriştim. ürünlerimizi flash ve ya java ortamda gösterip online destek ve satış bölümüde kurulması taraftarıyım.
zaten site ismimiz hazır.
rusça, ingilizce ve almanca diller hazır.
ürün fotoğrafları ve hakkında, tarihçe vs hazır.
biz antalya'dayız ve bu işi ben yaz başlarına kadar halletmeyi istiyorum yani olabildiğimiz kadar hızlı olalım istiyorum varsa Antalya'da olan pati üyemiz ve ya pati arkadaşı ama bu konuyla webmaster durumuyla uzun süre boyunca ilgilenmiş ve çok fazla bilgi sahibi olup amcama ben yokken satışlar, yeni ürünleri yerleştirme, takıldığımız soruları ona sorup ondan bilgi alacağımız arkadaş arıyoruz.
çünkü daima olan bir hareket var ürünlerde ve eğer ki aynı hızla devam edilinirse birde deri bölümünün websitesini yenileteceğim ve orayada online satış ve online destek servis ekleteceğim.
bu konuyla ilgilenen arkadaşlar varsa ve kendisine mükemmel şekilde güveniyorsa bana yazsın lütfen...
kolay gelsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...