luke__ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 selam.uzun zamandır burada yazılanları okuyordum,fakat yazacak bir şey bulamadığım için üye olmuyordum tabii bu ultimatr forumları zamanındaydı.sonra site ortadan kayboldu bir daha bulamadım sonra bugün arama motorlarına UltimaTr yazdım ve karşıma birden çok özlediğim forumum geldi:). Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Hoşgeldin umarım eski tadı alırsın bu arada bu aralar çok yeni kullanıcı geldi değil mi[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ben bu siteye ilk kez rastladım hemen de üye oldum..ama bayaa eski bi site galiba[hline]*bega the poor student* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 2001 den beri (: Çok da eski değil uo nun türkiyede tanınmaya başlamasından beri denebilir.Ama az sürede çok işler başarmış bir site.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luke__ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 evet öyle bega.benim bildiğim kadarıyla bu site 2001'den beri var ama dahada eski olabilir. edit:2001'den[hline]Lye duraser naa i'Meneldalie, tanya n'eldelie, imya tyara ri'avarien tyar, awruva ten' ai'e. [Bu mesaj luke__ tarafından 24 April 2003 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luke__ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bu balon bizi bozmasın.ne zaman uçup gidecek bu balon?[hline]Lye duraser naa i'Meneldalie, tanya n'eldelie, imya tyara ri'avarien tyar, awruva ten' ai'e. [Bu mesaj luke__ tarafından 24 April 2003 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bence balonlu daha güzelsiniz[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bu balon varya bu balon off çok kötü bişey :) eheh neyse hoş gelmişeniz gardaşlar. Welcome welcome... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.