Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 notebook alma zamanidir belki de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yaw amcalar fiyatları yukarı çekip kdv indirimi yaptık diyorlar yalnız. baktığım bayaa bi yer böleydi . sevgilerimi sundum. bi t220 bi de ucuz yollu, 12,1 veya 13,3" notebook ya da 10,1" netbook alıcaktım. almıyorum olm dedim ayrıldım işte. bi iki gün geçsin bakıcam yeniden. samsung'a falan mail attıydım nc20 getirin lan diye (vit speşıl tenks tu mirage) abi kont ve koyuncu elektronik'e haber verdik biz böle bi talep var diye. gibisinden cevap verdiler. onları da öpüyorum :'( ağlamıyorum evladım, kdv kaçtı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 aga ben samsung nc10 u 960 liraya aldim, kdv indirimiyle 910 liraya inmi$. i$ine yararsa alcan. 50 liraya da bi ram alirsin 2 lik, bole bi$i i$te.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Son zamanlarında zorla yapacaklar adam gibi indirimi , takip edin siz. Çünkü bu indirim resmi olarak sona erince satışlarda çok azalma olacağını biliyorlar. Sürümden kazanmaya çalışacaklar son anlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Selam, Datron 10" modelini 570TL'e aldım ben 1,5~2 ay önce. KDV falan inse de artık kafam rahat :) Hanım da oldukça memnun zaten. İşin kötüsü; OEM pc toplayacaktım, piyasanın anasını ağlattılar. Fiyatlar yukarı alındı, KDV indi, indirim oranları değişti vs vs... Ama giren bize olacak. Aynı otomobil indirimindeki gibi. Anında kur sabitlemeler kalktı. ÖTV indirimi için "güncel" listeler hazırlandı ve müşterilerin coşkusundan yararlanıldı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 kdv indirimi koskoca balon zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Selam, Belirli kesimlerin kendi çıkarları için isteklerinden başka birşey değil. 'elimde otomobil/pc var, ben indirim yapamam, sen ÖTV/KDV indir' mantığından başka birşey değil. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 arkadaşlar tekrar konu açmıyım dedim.Bu kanun uzatılıcaktı.Sadece beyaz eşya içinmi yoksa hala bilgisayar ürünlerinde devam ediyormu.Hoparlör almayı düşünüyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar