Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon kom alışveriş tatbikatı şeysi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya beyler ben istanbuldayım ve amazon.com da alışveriş yapmak istiyorum. Velhasıl bu sitenin deniz aşırı ülkelere mal gonderip gondermediğini bilmiyorum. Ayrıca getiriyorsa ne kadarlık bir abanma olur maddi açıdan. Belli bir sınırdan sonra amazon.com mu karşılıyor? Bana biraz bilgi verirseniz sevinirim amazon.com dan çakanlar.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
lan yoksa o boşluk değil miydi lan???
Mesaj tarihi:
amazon'dan daha iyi bir musiki cdsi/dvd/kitap yollayacak site tanimiorum

kendilerinin hastasiyim .de ozellikle favorim :P

.co.uk sterlin uzerindendir ve hafif sokar (yada bana hep oyle gelmistir) yalniz onu tavsiye etmem[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk)
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
Ben bi douwantit e baktım ama onlar sadece site adı veriyo, kendileri bişey satmıyo.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
Mesaj tarihi:
bi de amazon.co.uk 250 dolarlık 6600 ı 400 pound a satıyo. Harbiden sokuyomuş yani.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
Mesaj tarihi:
ebay getiriyo mu tr ye.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 22 Mayıs 2004 19:55 tarihinde demiş ki:
Valla .de den de istesen, uk den de istesen türkiye ye fark etmiyor. Ben de mesela amerika sitesi olan .com dan istiyorum. Adamlar siparişin geldiği yere göre paketin nerden gideceğini belirliyor. Kutuların üstüne bakarsanız .com dan istenen şeyin almanya deposundan geldiğini ya da almanyadan istenenin ingiltereden geldiğini görebilirsiniz...

ondan bahsetmiorum sonucta .co.uk'den ismarlarsan sterlin ile oduyosun .de euro... .co.uk daha pahaliya gelebiliyor[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk)
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
evet co.uk daha sokuyo.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
Mesaj tarihi:
Tr'ye elktronik getiren bi amerikan sitesi biliyomusunz?[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
Mesaj tarihi:
37 pound 'a bile buldum Nokia 6600'ı (Ki türkiyede bu telefon 700 milyon), ama türkiyeye getirmiyolar. Off Of...[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
Mesaj tarihi:
amazon.com paypal'le odetmio mu kardeşim nasıl aldınız? kredi kartıylan mı? ben de bi oyun getirticem oyun yolluyorlar di mi? peki ne kadar shipment alıyorlar Türkiye'ye getirmek için? yardım lüffen[signature][hline]*Nothing's real until you feel*
Mesaj tarihi:
Ya almadık. Abi bana Türkiyeye 6600 getiren max 270 $ lık bi site verebilir misiniz. Shipment olayını ise siteden bak. Ürünün altında yazayani ebayde yazıyodu.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
  • Yeni Oluştur...