nou Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 macbook pro 15 inc 2.2GHz Inter Core 2 Duo 2 GB 667 MHz DDR2 SDRAM 120 GB HD GeForce 8600M GT ekran kartı Mac OS cd si Bilgisayarı aldığımda birde windows vista home edition vermişlerdi, onuda veriyorum orjinal el taşıma çantası sırt taşıma çantası adaptörü kumandası kullanım kitapçığı ürün mağazadan satın alındığında ne verildiyse, bende o şekilde vermeyi düşünüyorum. Ekstradan sırt taşıma çantası (su geçirmez ) ve orjinal vista veriyorum. macbook ta VMware Fusion diye bir program kurdum, istenirse o programın içine windows kurulup hem mac os hemde windows kullanılabilir. Bunların haricinde bir şey yok. Bilgisayar gayet temiz, hasarı, çiziği ya da deformasyon yoktur. fiyat için 0505 865 77 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 fiyatı burdan yazsan tahmini, böylece kimse boşuna KONTUR harcamasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Katiliyorum hatta resim de olursa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yeni kasalardan mı eski kasalardan mı? ne zaman almıştın aleti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ekran kartina ve bellege bakaraktan, eski nesil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 foto ve tahmini fiyat aralığı yazsan evet bide hangi nesil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 @dworgian : Penthesilea said: ekran kartina ve bellege bakaraktan, eski nesil demiş ki doğru gözden kaçırmışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nou Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 2.350'ye satılmıştır : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 içi standart bi lepitap olan bi alet nası bu kadar para ediyor? yok cidden bilmiyorum ondan soruyorum? sadece apple logo'su mu yoksa içinde başka bileşenler daha mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 olay bateri ömrü ve macos işletim sistemi. geri kalanı zaten aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar