aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 siir gibi siir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Klipte yanından geçtikleri vatandaşların bakışları süper 0_o' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 albümde stream of air de iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 efsane blog yorumları devam ediyor: "bencede rezalet,bumu kalmıştı berkun,baban seni bunca yıl islamla alay edesin diyemi okuttu,yazık,o çarşafın içindekide şebnem dönmez olmalı,yoksa doğa utkaymı?bursalı bir yönetmen olduğun için onurluyduk,fakat teseddürle bu şekilde oynaman beni şahsen üzdü,bu bir günah,tüm çarşafın altndakileri zinayi bir bakışa sürüklediğin için düşünmelisin,gerçi o babadan o anneden bu oğul yakışır…. yoluna devam et sana islamı öğretemeyen anne baban utansın..bende çarşaf giyen senin o klibi yayınlaman için sana emeği geçen o babanın hastası ve müşterisiyim,yani ben babana gider ona para veririm oda sana gönderir sende böyle karalayıcı klip çeker bizleri rezil edersin,bu son olsun tövbe tövbe ….. bir daha doktorumuda değişiyorum… " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 birine desen bu ülkede 15 sene önce tutti frutti yayınlanıyodu inanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Sparkcaster said: birine desen bu ülkede 15 sene önce tutti frutti yayınlanıyodu inanmaztutti yi bırak; krista allen, gabriella hall...ah ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 klibi yayından çekmiş portecho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 mahalle baskısı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 çok bayık şarkı, bari olay yaratıcak klip çekelim arada şarkıyı da satarız demişler. kadının bacakları da çok çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Acayip şarkı he. Adamlar da komik desen değil ciddi desen değil ifadeler danslar falan müthiş. Ayrıca bacakları ben beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ayrıca bu klip niye yayından kaldırıldı hani mahalle baskısı yoktu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar