riglous Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 tremor said: apo ile aynı kefeye konması yanlıs o donemde ogrencı olup olaylara karısan bırının olumune sebeb olan herkes katil Evet... Ama insanlari orgutleyip gaza getirip olume yollayan kisi sayisi az. Protestoya falan degil, avantajindan yararlanmak icin direk olume yollamak... Karsi tarafta katlettikleri insanlari soylemiyorum bile. Sirf PKK'ya karsi soylemlerinden dolayi Apo'yla bir tutmamak ne demek? Ben adam PKK'li demiyorum zaten. Ama katliamsa o da yapti. Hakli konuma gecmek icin insan canini hice saydi. Insanlari "digerleri"ne karsi kiskirtti. Vatani boldu. Apo'nun yaptigi da buydu. Apo senin kanina da dokunuyo, bu dokunmuyo diye hemen "bir tutamazsin" demek de iyiymis. Ikisi de Turk insanini katletti. Birisi milletvekili oldu. Digeri hapiste. Simdi kardeslik vs. soylemleri... Geliserek degisenlerden diyosun... Milletvekili olmasindan belli. Ben sadece kafasinda ampul olanlarin bunu yapabildiginiz saniyodum. Ama pardon, Refah Parti'sinden aday olanlara has bir ismis bu. Bibippp! Bibippp!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Enkaza hala ulaşılamamış olması falan sizi şüphelendiriyor mu? Tabi ki helikopter düşmüş olabilir ama paranoyak bünyem olayı olduğu gibi almayı reddediyor açıkçası.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Bi insan nasil bulunamaz abi 17 saattir
Horizon Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 3000 asker, okadar helikopter ,uçak , nasıl bulunamadı hala anlayamıyorum. Bırakın insanları enkaz bulunamamış daha ?? Nasıl yani ?
Absolut Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Kazayı atlattılarsa dahi 3000 metrede soğuktan ölmüş olabilirler.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Elbette hava durumunu bilemiyoruz o bölgedeki ama şimdiye ulaşılmış olması lazımdı çoktan. Tahmini kordinatları cep telefonu sayesinde biliyorlardır. 2400 metrenin üzerinde zaten orman örtüsü diye birşey kalmıyor ve sayılı tür barınabiliyor ancak.
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 abi helikopterde zati hava şartlarından düştü hangi akıl hızmet oraya bi daha helikopter göndermeye cesaret eder
Horizon Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Hayır sonuçta helikopterler ve uçaklar tepeden bakıyorlar. İnsanları hadi bulamadın ama enkazdan iz bile bulunmazmı bukadar saat ? thermal kameralar , gece görüş sistemleri ile hemde. Bana biraz garip gelmeye başladı , ama hava şartları çok çok kötü ise bilemiyorum hakatten. Sonuçta okadar ayrıntıyı da bilmiyoruz.
Norak Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 düştükten sora helikopterdekilerden biri aramış: ntv
balon Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 koordinatları net olarak belirlendiyse , niye abi adamı bulmakta bu kadar zorluk çekiliyor
odiflame Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 helikopterin düşmesinde ergenekon parmağı olmasın?
Absolut Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 İlla bir paranoya aranacaksa helikopterin düşmesi ile ilgili. Yazıcıoğlunun ölümü en çok kime yarar onu düşünmek lazım.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ya bbp ne oy alıyoda kime yarıyacak
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bu ülkede olan herşeyi bir şekilde ergenekonla ilişkilendirebilirim. kassam ergenekonun yazıcıoğlunu neden öldürmek isteyeceği ile ilgili bi komplo teorisi yazarım. nasılsa dipsiz çuval, ne varsa at içine.
balon Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 112 servisinin muhabiri de tam mal. nerdesiniz , helikopterdekilere ne oldu , nereye gidiyordunuz nerde düştünüz falan tut adamı telefonda .yerini tesbit ettikten sonra madem şarjı az , siz kapatın açarsınız de bari .bi 5 dk sonra yine açsın.adam konuşabiliyordu yani.
Luriel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yerini tespit etmek için belli bi süre lazım o yüzden konusuyolar o kadar. zaten helikopterde başka cep telefonu mu yok kaç tane adam var.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paranoya ve komplo teorilerini başlattıysam, devamını da getireyim bakalım sdf Çok uçuk olabilir; ama yazıcıoğlunun geçmişinin temiz olmadığını biliyoruz, şimdilerde güneydoğu'daki çukurlarla ilgili de soruşturmalar başlıyorken hazır; yazıcıoğlunun yurtdışına kaybolmasıyla alakalı bir dümen olabilir diye düşündüm ben ilk başta. teori tabi bunlar; ama neden olmasın
balon Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Luriel said: yerini tespit etmek için belli bi süre lazım o yüzden konusuyolar o kadar. zaten helikopterde başka cep telefonu mu yok kaç tane adam var. acaba o telefonlar çalışıyor mu abi , acaba paramparça mı =)
Absolut Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Telefonlar paramparça ise zaten arama çalışması yapmaya gerek yok. 4 kişi demek en az 4 telefon demek. İllaki 2 tanesi sağlamdır.
Öne çıkan mesajlar