Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
köylüler köye dönerken bulmuşlar enkazı. yine iş hava şartlarına dayanıyor. adam gibi havadan arama yapılabilse en az 1 gün önceden bulunurdu bence.
Mesaj tarihi:
hayır canım köye yakın fln deilmiş benim anladığım o en azından adam ayrılamıyoruz burdan falan diodu çünkü. hatta söylemişler köylüler o tarafta olabilir diye de tınlayan olmamış. haberturk te amcamın biri iyi giydirdi az önce devlete.
Mesaj tarihi:
e tamam işte aynı şeyden bahsedioruz sly. en azından ben de senin düşündüğünü düşünüorum ki düşünmeyen de bi daha düşünsün derim. adam göz göre göre ölüme terkedildi
Mesaj tarihi:
Abi karadan insanların yürüyerek zor ulaştığı, hiç bir kara taşıtının giremediği ve anca müsait zemin bulunabilirse helikopterin belki inebileceği bir ortam.

hayvan gibi sis var , tipi var , adam vefat etmiş üstünü kar kaplamış olabilir ,enkazın üstü karla kaplı olabilir.
Mesaj tarihi:
yahu hala günlük güneşlik bir ortamda arama yapıldığını falan sanıyorsunuz herhalde. enkaz bulundu haberinin üstünden kaç saat geçti adamlar hala oraya varamadı tüm teknik ekipmanları olmasına rağmen. görüş mesafesi sis ve tipi yüzünden 4 5 metre. havadan görmek imkansız. arayan 2000 kişi de oraya gidip ordan dönmemiştir bulamadık diye. kimse kimseyi böyle durumlarda öldürmeye kasmaz, aradı işte millet. illa suç arayacaksanız helikopterdeki çalışmayan veya olmayan gps cihazına, mobil baz istasyonlarını erken temin edemeyenlere falan bulun.

özel birlikler jandarma askeri birlikler akut+ arama ekipleri aradılar enkazı. köylüler de şansa bulmuş.
Mesaj tarihi:
yıldırım çarpmış yer yarılmış içine girmiş olabilirler bi de

e zaten arama ekiplerini orda çalışanları suçlamıyorum dedim daha önce de. onların da işi zor, benim saçma bulduğum türkiye cumhuriyetinin uludağda olsun burda olsun dağda kaybolan bi insanı cep telefonu yanında olmasına rağmen en erken 2 günde buluyor olması. sokarım böyle işe kimse karışmasın.
Mesaj tarihi:
Tam netleşsin enkazın yeri falan zaten istemediğimiz kadar haritalar,tartışma programları, suçlamalar, iddialar olacak o yüzden tem bilmeden atıp tutmamızın şuan bir anlamı yok.
Ama sonuç ne olursa olsun hava şartlarına bağlanacak enkazın bulunamaması o yüzden gersi çok önemli değil.
Mesaj tarihi:
Buyse said:
yahu hala günlük güneşlik bir ortamda arama yapıldığını falan sanıyorsunuz herhalde. enkaz bulundu haberinin üstünden kaç saat geçti adamlar hala oraya varamadı tüm teknik ekipmanları olmasına rağmen. görüş mesafesi sis ve tipi yüzünden 4 5 metre. havadan görmek imkansız. arayan 2000 kişi de oraya gidip ordan dönmemiştir bulamadık diye. kimse kimseyi böyle durumlarda öldürmeye kasmaz, aradı işte millet. illa suç arayacaksanız helikopterdeki çalışmayan veya olmayan gps cihazına, mobil baz istasyonlarını erken temin edemeyenlere falan bulun.

özel birlikler jandarma askeri birlikler akut+ arama ekipleri aradılar enkazı. köylüler de şansa bulmuş.
günlük güneşlik bir ortamda arama yapılmadığının herkes farkında buyse. demek istediğim şu böyle bir durumda ilk danışılması gereken o bölgenin yerlileri olmalı ya.. bölgeyi en iyi bilen onlar sonuçta. adam burda olabilirler dedikten sonra tınlamamak ne olaki :S
Mesaj tarihi:
şartlar ne olursa olsun daha kısa sürede ulaşılmalıydı enkaza. cok gerideyiz malesef, yine belgeledik. yin fransa'ya sormak akıllarına gelmis mi acaba yetkililerin.
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Köylüye neyi danışlacaksın onu anlamadım. yani buraya bir helikopter düşse sizce nerde olur mu diyeceksiniz?
Abi dinlemediniz mi yaa adamın biri çıktı kaç kere söyledik şurda olabilir diye dinlemediler bizi dio
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...