balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ntv hala 1 kişi kayıp modunda bu arada.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Evet haberturk 1 saatir son haberde takılı kaldı genelde dakikada 2 baslık girerler.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=pinochet%27in+%C3%B6l%C3%BCm%C3%BCne+%C3%BCz%C3%BClmeyen+allahs%C4%B1z+%C5%9Filili
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Köye yakınmış enkaz diyoruz ne diyelim ki başka.
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 oraya helikopter dışında hiç bir şey inemez diyorlar . donuyoruz diyorlar .Ben bir ihmal olduğuna çok ihtimal vermiyorum .
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 köye yakınmış mı ? diyecek bişi bulamıyorum inatla ellerinden geleni yaptı herkes süperiz modundasınız. gg.
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 köylüler köye dönerken bulmuşlar enkazı. yine iş hava şartlarına dayanıyor. adam gibi havadan arama yapılabilse en az 1 gün önceden bulunurdu bence.
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 hayır canım köye yakın fln deilmiş benim anladığım o en azından adam ayrılamıyoruz burdan falan diodu çünkü. hatta söylemişler köylüler o tarafta olabilir diye de tınlayan olmamış. haberturk te amcamın biri iyi giydirdi az önce devlete.
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ulan arama ekibi değil 17 köylü bilinçsizce bulmuşlar işte bu bile bişey anlatmıyo mu size?
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 e tamam işte aynı şeyden bahsedioruz sly. en azından ben de senin düşündüğünü düşünüorum ki düşünmeyen de bi daha düşünsün derim. adam göz göre göre ölüme terkedildi
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Abi karadan insanların yürüyerek zor ulaştığı, hiç bir kara taşıtının giremediği ve anca müsait zemin bulunabilirse helikopterin belki inebileceği bir ortam. hayvan gibi sis var , tipi var , adam vefat etmiş üstünü kar kaplamış olabilir ,enkazın üstü karla kaplı olabilir.
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 yahu hala günlük güneşlik bir ortamda arama yapıldığını falan sanıyorsunuz herhalde. enkaz bulundu haberinin üstünden kaç saat geçti adamlar hala oraya varamadı tüm teknik ekipmanları olmasına rağmen. görüş mesafesi sis ve tipi yüzünden 4 5 metre. havadan görmek imkansız. arayan 2000 kişi de oraya gidip ordan dönmemiştir bulamadık diye. kimse kimseyi böyle durumlarda öldürmeye kasmaz, aradı işte millet. illa suç arayacaksanız helikopterdeki çalışmayan veya olmayan gps cihazına, mobil baz istasyonlarını erken temin edemeyenlere falan bulun. özel birlikler jandarma askeri birlikler akut+ arama ekipleri aradılar enkazı. köylüler de şansa bulmuş.
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 yıldırım çarpmış yer yarılmış içine girmiş olabilirler bi de e zaten arama ekiplerini orda çalışanları suçlamıyorum dedim daha önce de. onların da işi zor, benim saçma bulduğum türkiye cumhuriyetinin uludağda olsun burda olsun dağda kaybolan bi insanı cep telefonu yanında olmasına rağmen en erken 2 günde buluyor olması. sokarım böyle işe kimse karışmasın.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Tam netleşsin enkazın yeri falan zaten istemediğimiz kadar haritalar,tartışma programları, suçlamalar, iddialar olacak o yüzden tem bilmeden atıp tutmamızın şuan bir anlamı yok. Ama sonuç ne olursa olsun hava şartlarına bağlanacak enkazın bulunamaması o yüzden gersi çok önemli değil.
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Buyse said: yahu hala günlük güneşlik bir ortamda arama yapıldığını falan sanıyorsunuz herhalde. enkaz bulundu haberinin üstünden kaç saat geçti adamlar hala oraya varamadı tüm teknik ekipmanları olmasına rağmen. görüş mesafesi sis ve tipi yüzünden 4 5 metre. havadan görmek imkansız. arayan 2000 kişi de oraya gidip ordan dönmemiştir bulamadık diye. kimse kimseyi böyle durumlarda öldürmeye kasmaz, aradı işte millet. illa suç arayacaksanız helikopterdeki çalışmayan veya olmayan gps cihazına, mobil baz istasyonlarını erken temin edemeyenlere falan bulun. özel birlikler jandarma askeri birlikler akut+ arama ekipleri aradılar enkazı. köylüler de şansa bulmuş. günlük güneşlik bir ortamda arama yapılmadığının herkes farkında buyse. demek istediğim şu böyle bir durumda ilk danışılması gereken o bölgenin yerlileri olmalı ya.. bölgeyi en iyi bilen onlar sonuçta. adam burda olabilirler dedikten sonra tınlamamak ne olaki :S
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 şartlar ne olursa olsun daha kısa sürede ulaşılmalıydı enkaza. cok gerideyiz malesef, yine belgeledik. yin fransa'ya sormak akıllarına gelmis mi acaba yetkililerin.
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 köylülerde kaldı orada ölecek anasını satim. olaya bak skandala bak.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Köylüye neyi danışlacaksın onu anlamadım. yani buraya bir helikopter düşse sizce nerde olur mu diyeceksiniz?
Odeon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 yahu bir helikopterde nasi gprs cihazi bulunmaz hala aklim almiyor arkadas.
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 cons haklı. helikopter ya bu boru değil ki
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Absolut said: Köylüye neyi danışlacaksın onu anlamadım. yani buraya bir helikopter düşse sizce nerde olur mu diyeceksiniz?Abi dinlemediniz mi yaa adamın biri çıktı kaç kere söyledik şurda olabilir diye dinlemediler bizi dio
Odeon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Cons said: wap varmış gprs yokmuş ondan. hmm...
Öne çıkan mesajlar