jankis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 fena bi film değil diye duydum ispanyollar kendilerini geliştiriyo en azından yönetmenleri ..[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 bence oldukça güzeldi,tırstım açıkçası,filmin sonu da ilginç ti , gidilinebilitesi var=)[hline]...save me from the nothing I've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grease Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Burda herkes ne kadar çok zaman öldürmeye meraklı... Öldür allah öldür.[hline]Rama lama lama kadingy,kading-a-dong ... Shoowop, shoowally,wally yippity boom-de-boom ... Chang-chang, changadee-chang-chibop .... Yip, ayip,ayip, ayip, shoowa, sha wooly-woo ... Booglede, boogldee, booglede,booglede, shooby shoowop, shabop ... AWOMP BAMMA LOOMA AWOMP BAM BOOM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ring ile kıyaslarsak ? (ring tabiiki basar bunu izlemeden söyleyebilirim ama ne bilem merak ettim ehe yani elbet darkness ın da kendine hoş yönleri vardır.kısacası çekiim mi divx ini pişman olurmuyum ?)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Gitmek nasip olmadı ama fragmanı izleyince çok kötü olmuştum böyle hızlı yürüyen kızlar vs.. ):[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar