Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Yılan hikayesine dönen directx 10 sonunda geldi . Patch bitsin paylaşıcam grafikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Cicekler dalgalanıyor , güneş ışınları suyun içine yansıyor , karakterlerde biraz iyileşme var gibi ama fps yerlerde . Suya bi daliyosun 2 saniye gidiyo ekran. http://img297.imageshack.us/img297/5085/kellepacapicture002.jpg http://img128.imageshack.us/img128/4290/kellepacapicture001d.jpg http://img230.imageshack.us/img230/3601/kellepacapicture003.jpg http://img510.imageshack.us/img510/7836/kellepacapicture005.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 xp de oynıyamıcaz yine galiba poffki ne pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 yalnız suyun içinde dışarıya bakınca kare kare gözüküyor dışarı niye anlamadım. Düzeltirler heralde pek'te önemli değil. Adamların şuan tek derdi performans olmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Dx 10'da herşeyi maximum yapınca oyun inanılmaz gerçekci gözüküyor yanlız fps tabii ki 15 felan. Neyse 2 yıla sanırım dx 10'u çok rahatlıkla 60-70 fps'de oynatabilecek ucuz bir ekran kartı çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexagram Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 cok guzel oldu grafikler ozellikle su efektlerine bittim karakterde fena olmadı ama fps yerlerde benmde directx 9 ile high da 50-60 fps arası oynuyordum :) directx ile 12-15 fps ye dustu shadow efetklerini kaldırsam tekrar 40 fps lere fırlıyor:D bir sure daha directx 9 ile devam edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Dx10 ile oynayanlar cpu ve ekran kartlarını da yazabilirler mi? quadcore 2 9400 zotac amp2 260x ekran kartı ile pek sorun çıkarmassa 1 aylık açtırıp denerim yeni pc şerefine. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 eğer onun icin actırıyorsan değmez bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yok merak da ediyom nolmuş oyun diye. releasede 1 ay oynayıp bırakmıştım. 6 aydan fazla oldu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexagram Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Masquerade said: yok merak da ediyom nolmuş oyun diye. releasede 1 ay oynayıp bırakmıştım. 6 aydan fazla oldu di mi? directx 10 grafiklerin nasıl olacagını gostermek için konuldu :) su an test aşamasında zaten oyun içinde de directx 10 test şeklinde geciyor yani dx10 un daha optimizasyonu yapılmadı ama optimize edildigi zaman tadından yenmez olacak:) oyunun populasyonu baya artmaya basladı serverlar birleşti fakat ragbet artınca yeni serverların eklenecegi soyleniyor en azından bi kaç yeni server daha eklenecek gibi. dx10 ile oynamak su an en iyi pc de bile biraz zor gibi beklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 hexagram said: Masquerade said: yok merak da ediyom nolmuş oyun diye. releasede 1 ay oynayıp bırakmıştım. 6 aydan fazla oldu di mi? directx 10 grafiklerin nasıl olacagını gostermek için konuldu :) su an test aşamasında zaten oyun içinde de directx 10 test şeklinde geciyor yani dx10 un daha optimizasyonu yapılmadı ama optimize edildigi zaman tadından yenmez olacak:) oyunun populasyonu baya artmaya basladı serverlar birleşti fakat ragbet artınca yeni serverların eklenecegi soyleniyor en azından bi kaç yeni server daha eklenecek gibi. dx10 ile oynamak su an en iyi pc de bile biraz zor gibi beklemek lazım 1.05 ile oyununn popülerliğini artırma şansları hakkaten büyük. umarım ziyan etmezler ben de dark templar'im ile coşarım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexagram Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 populasyon hergecen gun artıyor gerci ama cok da artıcagını sanmam neden dersen aoc zaten wow gibi yada warhammer gibi herkesime hitap eden tek tuş spam oyunu degil, e birde sistem gereksinimlerini eklersek ekrankartım kaldırmıyor deyipte oyunu rafa kaldıran cok arkadasım var:D işte en fazla bi kaç yeni server eklicekler ilerde okadar:) yani birde populasyon olarak cok arttıgını düşünürsek pvp serverlar bir felaketle sonuclanır zaten pvp serverlarda kan govdeyi goturuyor sen birini kesiyorsun arkandan biri çıkıyor seni kesiyor ,onun arkasından baska biri onu vs.. ha aslında cozum basit kendi ırkından olan kendi ırkına dalamıcak şekle getirirler olur biter:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar