Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bizde bi üç ay banlı kalırız artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 modların oyuna göre ban atiolardı sanrm öle bişeler yazmış baggio. tahmin: her moddan en az birinin oyladığı 1 hafta, 2sinin oyladığı 2 hafta, 3ünün oyladığı 1 ay (sanırım bu ben). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yemişler seni lol ahahahaha oya göre ban iyiymiş ashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 :D bilmiorm ya. milli maç öncesi moralim bozuldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yok öyle bir sistem=) baggio'nun orda demek istediği şuydu; "bu listeyi ben kafamdan çıkarmadım, rewendor ve cavanagh da bu kişilerin ceza almalarını onaylıyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 la futbol demişken bi toplansakta maç yapsak halısaha filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 cavanagh said: yok öyle bir sistem=) baggio'nun orda demek istediği şuydu; "bu listeyi ben kafamdan çıkarmadım, rewendor ve cavanagh da bu kişilerin ceza almalarını onaylıyor" mortis yüzünden arada beni harcadılar bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 @eisenheim halısaha başlığı burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 iki cin esprili mesaj atıyoruz, gsliler deliriyor hakaretle karşılık veriyor biz de ceza alıyoruz... pehhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 haha. banko fener yaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 cavanagh said: yok öyle bir sistem=) baggio'nun orda demek istediği şuydu; "bu listeyi ben kafamdan çıkarmadım, rewendor ve cavanagh da bu kişilerin ceza almalarını onaylıyor" REWENDORLA CAVANAGHIN OYU BİR Mİ???!!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 sg-1 en son senin postun vardı. acaba düşündüm bu işe nası siyaseti karıştırdı diye:D tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 en pisi pisine ben gittim ya pfs. BabacumMostors said: bence de çok anlamsız bir şey.. 22 tane koca adam bir meşin topun arkasından haldır huldur koşuyorlar sonra bazıları bu adamları isleyebilmek için link istiyor alenen ondan sonra alenen warez diye uzaklaştırma alıyorlar anlamıyorum ben bunu.. alt tarafı bir top be, topdan adam m uzaklaştırılır.. halbuse okul önüne gelse o 22 kişi 11er likten birbirlerini kafa göz yarsalar en azından hareket olur bereket olur akar pekmezler o canım beyaz gömlekler al al olur değil mi? dimi dimi. camera, action! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 yazıyorum artık oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar