Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşportacı işi cep telefonu (çinli yapıyor abi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anycool diye satılıyor. Birsürü kopya modeli var. Türkiyede trident onu garantili olarak kendi yaptı satıyor mesela. Ama onların traş makinesi yok.

Şöyle söyliyim , bir ara araştırmıştım ;

Almaya kalkarsanız bu tarz bir aleti , benim teleofnum oldu kullanırım 2 sene şeklinde düşünüp almayın. Bu paraya ancak bukadar kalite olur deyip alın. Elinizde nezaman patlayacağı hiç belli olmaz , şansınıza yani. Ama birçok özelliği doğru şekilde çalışıyor.
Mesaj tarihi:
Bende Anycool vardı, çift hatlı tv li vs. Herşeyi dört dörtlüktü, telefonun tek çalışmayan özelliği arama engellemeydi. Bir menüsü var telefonun blackliste eklediğiniz insanlar arayınca meşgule verme, telefon kapalı gibi gösterme vs gibi özellikleri var. Tabi çalışmıyor, belki Türkiye' de çalışmıyordur Çin' de ki operatörler destekliyordur bu özelliği belki.

Telefon çok sağlamdı 5 ay fln kullandım, 30 kere yere düştü hiçbirşey olmadı şansıma kasası da sağlam çıktı. Fakat bundan 3-4 ay önce Mecidiyeköy' de elimden düştü kaldırımın köşesine çarpıp caddeye fırladı. Üzerinden bir adet Fiat Doblo, bir adet VW Polo geçti. İkisi de iki tekerleğini üstünden geçirdi hehe Hala çalışıyor telefon, fakat dokunmantik ekranı pert oldu. Ama telefonun diğer tüm özellikleri çalışıyor. Iphone olsaydı o durumda nolurdu bilmiyorum, tuş yok zaten hehe
Mesaj tarihi:
Ahah , senin aldığın hakatten sağlam çıkmış. Ben bunu araştırırken sorduğumda veya forumlarda gördüğümde bir düşüşte ekranı çatlayan filan olmuş.

Ama dediğim gibi anycool normalde marka onun orjinalleri var bir de bildiğin sağlam kopyaları. Telefonun ses kalitesinde bile acaip fark var(orjinal ve copyası arasında).

Benim anlamadığım şu ona çok gülüyorum. Nasıl oluyorda arabanın altına , balkondan aşağı , yada normal elimden düştü parçalandı oluyor bu aletler. Forumlara bakınca bu örneklerden okadar çok görüyorum ki.. Sanki adamlar ellerinde yoyo gibi ipe takıp sallıyorlar bu telefonları :)
  • Yeni Oluştur...