Siamon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Hazirana ertelendiğini biliyorum sadece ama kesin tarihini bilmiyorum bilgisi olan varmı acaba? sonra kaçırmayalımda :)
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hazirandan daha ziyade kasıma ertelendi diye bilmekteyim. haziranla alakadar olan olay 14 şubatta olup da ertelenen konserin biletlerinin iade edilip hazirandaki rockistanbul (di mi?) biletleriyle değiştirilebiliyo olması.[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Yok abi uzatıp uzatıp sonunda iptal edicekler görürsünüz.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Buraya çok yazkışacak bir cevap : Çıkmaz ayın son perşembesi...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 yılan hikayesi bu olsa gerek..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
Öne çıkan mesajlar