mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 burda hermann fest denilen bişey varmış böyle organizasyon için köle işçi tarzı kültürler arası ögrenciler filan getiriliyormus her yıl festival için başvuruverdim ben de gitmek için orda bi üniversitenin yatakhanesinde kalıcakmışız filan durum şu: nasıl bir yerdir ? neler yapıabilir ? vs biergarten lar filan bol mudur en önemlisi de? bi de kız arkadasla gidilicek mekan tavsiyesi? kesin allahın unuttugu bi köy çıkıcak biz de patıyıcaz orda ama napalım :( not: temmuzun ortasında gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 hic gitmedim fakat köy ciksa bile, etrafinda büyük sehir cok. atlarsiniz trene; berlin, bremen düsseldorf hemen. biergarten bolca var hic merak etme, köyde bile bulursun. hele ki yaz aylarinda. müze olarak; Fürstliches Residenzschloß var benim bildigim, görmeye deger. onun disinda sehir icinde gezin, eski evleri görmek bile degisiklik katar. impressions of detmold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 beyinsiz nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 angut orcun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 seksi aytunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 trolleme adi neyse bizi work and travel gibi 10 gün çalıstırıp 5 gun festival yaptırtıcaklarmıs vs degisik olucak gibi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Arminius denyosunun heykeli varmış oralarda, başka da bir bilgim yok, arzederim. sdfsdgdf hermannfest'teki hermann da arminius oluyor işte, ne adammış arkadaş, ota boka onun adını vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 mulgear6 said: burda hermann fest denilen bişey varmış böyle organizasyon için köle işçi tarzı kültürler arası ögrenciler filan getiriliyormus her yıl festival için başvuruverdim ben de gitmek için orda bi üniversitenin yatakhanesinde kalıcakmışız filan durum şu: nasıl bir yerdir ? neler yapıabilir ? vs biergarten lar filan bol mudur en önemlisi de? bi de kız arkadasla gidilicek mekan tavsiyesi? kesin allahın unuttugu bi köy çıkıcak biz de patıyıcaz orda ama napalım :( not: temmuzun ortasında gidiyoruz kız arkaşla gidilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ne gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar