Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rapidshare bağlantı sorunu

Logi

Öne çıkan mesajlar

merhabalar,
rapidshare premium hesabım var, 8mibt bağlantım var ama bir işe yaramıyor. bir hafta öncesine kadar gayet hızlı kesintisiz download işlemleri yapıyor idim. şimdiyse bir şey indiremiyorum. en fazla 200-300 mb download işleminden sonra siteye ulaşamıyorum (göçüyor site resmen). ortalama 1-2 saat sonra ulaşabiliyorum ancak. tüm gün böyle (denedim 24 saat boyunca uyumadan). boşa gidiyor canıım premium.

var mı böyle bir sorun yaşayan rapidshare de?
Sosyal ağlarda paylaş

cookieler açıkken siteye login olup üyeliğini, bitiş tarihini vb kontrol ettin mi? çünkü 200mb günlük, premium olmayanların indirebildiği limit yanılmıyorsam. eğer acc patlamamış ise, üyeliğin bir şekilde premium olarak kayda geçmemiş olabilir, o zman amcaların müşteri şeyine mail atıp durumu anlatcan :)
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca hesap premium olmasına rağmen normal kullanıcı olarak gözüksem de siteye ulaşabilmem lazım en azından web üzerinden. web sitesi dahi açılmıyor bende.

Edit: 10 dk önce gelmişti. 120 mb indirdim gitti yine. yandı güzelim premium. 3 aylık almıştım bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

2 tane modem var bende dün gece birşeyler indireyim dedim uyuz etti rapid, 1 nci modem ile 100 mb indiriyorum rapidshare göçüyor diğer modeme geçiyorum onunla 100 mb daha indiriyorum sonra 2 modemlede 15-20 dakika erişemiyorum rapide,

sorun ya bizim telekomda var yada rapidshare fazla indirmeyelim diye iplerime geçici blok atıyor,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...