sharky Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Selamlar, Aramizda ; * Tercihen iyi IT background'u olan, * IP, Optics, NGN ya da IMS konularinda tecrubeli * Konusma/Yazma olarak dil sorunu olmayan * Is arayan :) * Isinden memnun olmayan :) * Buyuk projelerde calismaktan hoslanan :) * Son update'e gore CISCO cu eleman da aranmakta arkadaslar var mi ? ( Firma ismi istemeyin ama buyuk bir firma [ Top 500 de dunyada ]. Is ayrintilari icin ozel mesaj. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 öm den de atayım da burdan da sorayım. önceki ilanda olduğu gibi diplomada mühendis yazması gerekiyor mu? iş sanırım istanbulda NGN, Optics, ISM nedir bilmiyorum :D Ciscocuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Is Istanbul'da ( bu detayi vermek lazim hakkaten, iyi hatirlattin :) ), yurt disinda on-site gorevler verilirse o tur bir islem gerekiyor. Ama tabii, kabul edilebilme ihtimalini arttiran bir etken bu. CV atalim, deneyelim sansimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Ben de gondereyim mi? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Kendimi HR elemani gibi hissettim valla. Sen gonderme :) Hayirdir memnun mu degilsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 HR danışmanlığı yaparım size, mülakat falan her türlü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 alakasiz sharky said: Kendimi HR elemani gibi hissettim valla. Sen gonderme :) Hayirdir memnun mu degilsin ? Overlokcu lazim mi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Gangren said: HR danışmanlığı yaparım size, mülakat falan her türlü :p ben cv yazmakta zorlanıyorum genelde. help plx. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 sharky said: Kendimi HR elemani gibi hissettim valla. Sen gonderme :) Hayirdir memnun mu degilsin ? Internet yavas abi burda. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 la havle. @di, sen mutlusun orada. Kal simdilik, oyle zirt pirt olmaz. @yetemenk, gonderdim. @riglious, seninki bu atari salonlarinda bacak kadar "gecim mi abi" tiplerine benzedi :) @Gangren, et valla yardim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 konuda hiç bilgimiz olmasa, ama öğretmeye niyetli abilerimiz olsa biz de öğrensek. olmuyor mu öyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 IMS konusunda zaten pek bilgili adam bulabilecegimi sanmiyorum, ama hani en azindan bir IT background u, IP background u vardir insanlarin diye dusundum. CV atalim yine de ozelden iletisime gecerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar