Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bard!!

Uluvatar

Öne çıkan mesajlar

Kusura bakmayin eski konulari arastirdim ama pek fazla bir şey bulamadim oyuna daha yeni başliyacağim ve Hibernia ' yi sectim kendime Bard olmak istiyorum...
Fakat karakterime nasil şekillendireceğime bir turlu karar veremedim.. Gruba dayali olmak istiyorum grubun demirbaşı olmak icin ne yapmam ,hangi speccleri vermem gerek ?

Bilgili bir kişi biraz beni aydinlatirsa cok minnettar olucağim..
Tekrar kusura bakmayin noob'luk iste ne yapabilirsin ....
Sosyal ağlarda paylaş

Bard icin 43'e kadar her level Nurture vermek sart, cunku songlar Nurture specde. L50 icin full rvr spec olarak 43 Nurture/16 Regrowth/47 Music, healing agirlikli spec olarak da 43 Nurture/33 Regrowth/37 Music verebilirsin. Music specinin 37 yerine 47 olmasi sana daha iyi (daha az resist edilen ve daha uzun sureli) mezz, daha etkili bir insta ae mezz ve daha cok damage veren bir dd shout verir, bu speci secmeni oneririm, benim bardimda da bu var ve memnunum halimden.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | SURPRIZ!
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

bacyo ya katılıyorum bikaç görüştüğüm albde instant mezzden acayip derecede huzursuzlar hem suresi uzun hemde resisti zor castble mezz de oyle bence 43 nurture/15 regrowth / 47 music en mantiklisi 10 dex 10 con 10 cha ver derim statlara[signature][hline]Bida Bana Futbolcu Diyen Olursa
:hrr: Çizerim! :hrr:

:-( Tamam Abi... :-(
Sosyal ağlarda paylaş

ben de yeniden başlayabilirim baya bi oldu 1 sene önce 1 ay filan oynamıştım =)
Ne durumda oyun? Oyuncu azaldı mı eu daki Türkler ne alemde?[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus.

[Bu mesaj Deep-Night tarafından 21 Mayıs 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

umm bende uzun sureden sora exc da da oynamaya basladim su an gordugum 4 tane turk var ben le 5 oldu sanırım.[signature][hline]Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc
Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc
Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc
Katil-lvl 47 parasız asker-kay
Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil-kay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...