Blitz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Üye olduğumdan beri Sc Sc diye sızlanıp duruyorum ve en sonunda kayda değer bişi yaptırıyorum. Star Craft tunuvası olucak. Turnuva net üzerinden değil "Sanal" internet cafede olucak. 2'li takımlar halinde klasik eleme sistemi uygulanarak yapılıcak. Maçlar yapılırken hakem olucak. Kafedeki makinalar çok iyi değil ama zaten Star Craft bu fazla bişi istemiyo. Turnuvanın ne zaman başlayacağı konusunda fazla bilgi veremem ama 1-2 hafta içinde olur. Kazanana bişi vermiyoruz eğlence için olucak. Ama yine de kazanana bişiler ayarlayabiliriz. İlgilenenlerin yorumlarını bekliyorum. Katılmak isteyenler içinde daha sonra icq no mu felan vericem. Onun dışındaki haberleri ise burda duyurucam.Katılımları bekliyorum, en son olarak da muhtemel haritalar'ı belirtiyim The Hunters, Bridge too Near, Lost Temple...(Ama değişiklik ve eklemeler yapabiliriz)[signature][hline]Vakit nakittir, Nakit vakit ve hepsi biradIr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 tarih adres ödül gibi ayrıntıları buraya yazarsan ben de sticky yapabilirim herkes görsün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blitz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Tarih tam olarak belli değil ödül de belli değil ama adres belli Sanal internet cafe Emin Ali Paşa cad. Aydın sok. Diğerlerinide belli olduğu zaman bildiririm.[signature][hline]Vakit nakittir, Nakit vakit ve hepsi biradIr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 anna bizim istteki evin ora bea :) hehe ama ankaradyım şimdi zor gelmem[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Suadiye deki kafeden mi bahsediyorsun? Suadiye lisesine yakın. Bildiğim bir sanal kafe var orada.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blitz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ewt o...[signature][hline]Vakit nakittir, Nakit vakit ve hepsi biradIr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ohoooo senin türk milli takımı turnuvaları(alien cafe) alesta turnuvaları vs vs turnuvalarından haberin yok sanırım 1000 tane turnuva oldu ohooooo[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Bab,İstanbul orası nasıl gelelım.. Hem mıllı takım elemelerını ıstanbuldakı bır cafeden yapmak ne kadar mantıklı?[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar